selamlar,
nihat usta amerikan araçlarında çok iyidir. kendisini tanımamış olsaydım elimde kalma ihtimali yüksek bir tahoe sahibi oluyordum.
gıyabında kendisine teşekkür edeyim.
Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi...
mr_aries' Alıntı:
Bende etkinliklerinize katılabilmeyi çok isterim. Ancak off road gezisine katılabileceğim aracım olmadığı için sadece yazılarınızı okumakla avunuyorum. Ama standart araçlarrında katılabileceği bir gezi olursa bende çok isterim.
bu sefer kararlıyım kesin katılacağım.freelanderımla gidebildiğim yere kadar eşlik edeceğim.gerçi standart araçlar da katılacağına göre ustalarımız bizi fazla zorlamayacaktır.şimdiden etkinliği planlayan ve hazırlayan herkese teşekürler.
Ben de siteye yeni üyelerden sayılırım..1995 model standart Blazerım var..Sultanpınar yaylasında evimiz var mayıs ayından ekim ayına kadar hatta bazen kasıma kadar çıkar kalırız..İstanbul, sakarya ve izmit gezilerinde aranızda olmak isterim..Ayrıca sultanpınar yaylasında konaklamalı geziler yapabiliriz...
Uğur bey merhabalar,
Off-road gezilerinize araç alıncaya kadar araçları olanların yanında gelebiliyormuyuz. Böyle birşey olsa ne kadar harika olur. Cumartesi-pazar çalıştığım için tüm etkinliklere katılmam sanırım pek mümkün olmaz ancak bunun için özel izin alıp mutlaka katılmak istiyorum.