Yeni Vitaralarda Şase Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CDARENDE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,151
Ynt: Yeni Vitaralarda Şase Var mı?

En basit anlatımla şöyle denebilir, aracın kaportası aynı zamanda şasesi.

Etiketler

asem spor' Alıntı:
slmalar ,
monokok şase nedir?

3 tür şase vardır:

1- Merdiven şase

ladder-chassis.jpg

2- Omurga şase:

chassis.jpg

3- Monokok şase

monocoque-chassis.JPG

bu durumda bizim jlx lerde düz tam şase diye bildiğimiz merdiven şasemi oluyor bak birşey daha öğrendik bu iyi oldu. :D ;)

Grand Vitara Monokok Şase - Satılık Suzuki Samurai Aranıyor

öncelikle forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim.. 1 Yıla yakın süredir forumu takip ediyorum.Epeyce bilgi sahibi oldum.Kısaca öğrenmek istediğim şeyler var.. Forumları inceledim anca yeterli bilgiye sahip olamadığım konular şunlar:

- Monokok şase dezavantaj yaratır mı?
- Ankara'da suzuki samurai için profesyonel off road donanımı yapacak usta var mıdır?

Ve bu arada hazır yazmışken satılık suzuki samurai arıyorum.forumlardaki birkaç ilanı aradım ancak satıldı dediler. samurai off road için hazırlanmış da olabilir. Sade bir araç da olabilir. Araç sahiplerinden ricam mesaj atabilirlerse irtibata geçelim. Dışardan araç almak istemiyorum. gezenbilir den en ideal aracı bulabileceğimi düşünüyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,128
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler