Yeni Yıla Spilde Merhaba Diyelim Gezisi. 01.01.2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,825

Naturalist61

Benim sadık yarim kara topraktır...
Yer
Trabzon - İzmir
Arkadaşlar spilde kar erimeden yeni yılın ilk gününü karlar içinde geçirelim.

Rotayı daha sonra aramızda belirleriz.

Yine değişik toprak yoldan bir rota yaparız.

Selam ve saygılar...

Etiketler
Ynt: Yeni Yıla Spilde Merhaba Diyelim Gezisi. 01.01.2012

Abi yılbaşı sabahı gece geç yatıp erkenden nasıl kalkacak millet.Ben 6 da ayaktayım gerçi.
Benim oğlan ve yeni zehirlenen (offroad zehri) bir arkadaşı da gelmek istiyorlar ama erken gelemiyorlar.
Eğer hareket saati biraz 11-12 ye doğru olursa bizi de iki araç yazabilirsiniz.
Olmazsa yetişemezsek gelecek pazara uyarız artık.

ttogan' Alıntı:
Abi yılbaşı sabahı gece geç yatıp erkenden nasıl kalkacak millet.Ben 6 da ayaktayım gerçi.
Benim oğlan ve yeni zehirlenen (offroad zehri) bir arkadaşı da gelmek istiyorlar ama erken gelemiyorlar.
Eğer hareket saati biraz 11-12 ye doğru olursa bizi de iki araç yazabilirsiniz.
Olmazsa yetişemezsek gelecek pazara uyarız artık.

+1 katılıyorum.
saat uygun olursa kısa bi tur yapıp karın tadını çıkarabiliriz.

mangal gibi uzun vadeli şeylerle çok uğraşmayıp yemek işini kısa halledersek 12 de buluşmak bile kurtarır günü gibi geliyor

Arkadaşlar dediğiniz gibi geç kalkan olur o bakımdan saat 12 dersek bence uygun olur kanısındayım. Rüstem kardeşimizin dediği gibi kısa bir kar turu atarız. Yemek konusunuda hazır yiyecekler ayarlarsak işimiz kolaylaşır. Biliyorsunuz kar bizi beklemez. Selamlar.

Kar kalmış mıdır ki? Haftasonu iyi kar vardı ama şimdiye erimiş olabilir, ancak en üst noktalarda kalmış olabilir. Bu haftaiçi sıcaklıklar biraz artacaktı, yağış da olmayınca pek ümitli değilim ben. Cumartesi İzmir için yağış gösteriyordu ama, Cumartesi yağarsa Pazar keyifli olabilir tabi.

pandipieri' Alıntı:
oglene dogru olursa ben de gelebilirim...

Yılbaşı gecesi haliyle sabah geç kalkanlar olur düşüncesiyle 12 gibi buluşalım diyoruz. Değişik fikir olursa değerlendirelim. Selamlar...

Bizde program ve rota degisti.Sehir disinda olacagiz.Gelecek hafta bir etkinlik olursa ona katilmaya calisiriz artik.Simdiden herkesin yeni yilini kutlar saglik mutluluk dilerim.

Bende ağır grip geçiriyorum arkadaşlar. Sanıyorum pazar kalkamayacak durumdayım. Olmadı başka pazara erteleyelim. Zannedersem kar eridi gibi. Selamlar.

Cuma Cumartesi yağmur gösteriyordu hava durumu, yükseklerde kara döner diye umuyordum ama daha tık yok, gökyüzü açık. Hava da pek soğuk gitmiyor, bu haftasonu kar göremeyeceğiz herhalde.

baktım kimse gelmiyor, ben de tek araba çıktım spile ;)

[attachment=1][attachment=2]

IMAG1175.jpg

IMAG1177.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler