Yeni Yıla Spilde Merhaba Diyelim Gezisi. 01.01.2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,818
Ynt: Yeni Yıla Spilde Merhaba Diyelim Gezisi. 01.01.2012

başlık açılmıştı bikere gitmesem olmazdı :D

[attachment=1][attachment=2]

IMAG1179.jpg

IMAG1184.jpg

Etiketler

çok fazla foto çekemedim hava - 10 derece idi, zaten geç gittim

[attachment=1]
[attachment=2]

IMAG1189.jpg

IMAG1190.jpg

Yakışır :smiley: Çok güzel fotoğraflar. Spil'de de kışın kar hiç erimiyor galiba. İzmir'de hava 8-10 derece ama orada hala baya kar var, ilginç.

Pazar mı gittin sen, Cumartesi mi yağdı ki acaba? Geçen yağıştan bu zamana kalır mı yoksa?

tebrikler güzel olmuş bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

Evren UYANIK' Alıntı:
Yakışır :smiley: Çok güzel fotoğraflar. Spil'de de kışın kar hiç erimiyor galiba. İzmir'de hava 8-10 derece ama orada hala baya kar var, ilginç.

Pazar mı gittin sen, Cumartesi mi yağdı ki acaba? Geçen yağıştan bu zamana kalır mı yoksa?

Sağol Evren, pazar günü gittim. hava çok soğuktu, kar arada bir atıyordu ama sanki havada donup ta düşüyor gibi hatta banklara saplanmıştı.ilginç bir görüntü vardı. ama fotoğraflarda belli olmuyor her yer donmuştu,karlar bile buz aslında

Mehmet tebrik ediyorum seni. Ben grip oldum ancak bu sabah kalkabildim ayağa. Neyse bu günlerde kar havası var. Güzel bir program yaparız. Selamlar...

güzel olmuş Mehmet,
erken arasaydın bendede kurt vardı aslında.
bidahaki sefere inşallah.

Naturalist61' Alıntı:
Mehmet tebrik ediyorum seni. Ben grip oldum ancak bu sabah kalkabildim ayağa. Neyse bu günlerde kar havası var. Güzel bir program yaparız. Selamlar...

saol Hasan abim.çok geçmiş olsun umarım iyileşmişindir.yaparız abi nedemek fırsat buldukça ben varım biliyosun ;)
selamlar,saygılar abi..

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
güzel olmuş Mehmet,
erken arasaydın bendede kurt vardı aslında.
bidahaki sefere inşallah.

abi çok geç kalktım, sonra birden esti işte.bidahakine hepbirlikte inşallah.farklı yerlere gidelim değişiklik olsun abi,hem öğrenmiş oluruz.

merhaba cok güzel bir gezi olmuş. bu arada aranıza katılmak ve tanışmak nasip olmadı. düzenleyeceğiniz bir gezide aranızda olmak beni mutlu edecektir. bu arada mehmet seni arabanı benim oturduğum semt te görüyorum yeşilyurt ta bu ralardamı otuyorsun. gezilerine arkdaş ararsan beni arayabilirsin müsait olduğum her zaman gelirim. geziler için bende bir yol arkadaşı arıyorum. tel : 0533 393 04 76 eşlerle gitmek kaydı ile saygılar.

miraclet' Alıntı:
merhaba cok güzel bir gezi olmuş. bu arada aranıza katılmak ve tanışmak nasip olmadı. düzenleyeceğiniz bir gezide aranızda olmak beni mutlu edecektir. bu arada mehmet seni arabanı benim oturduğum semt te görüyorum yeşilyurt ta bu ralardamı otuyorsun. gezilerine arkdaş ararsan beni arayabilirsin müsait olduğum her zaman gelirim. geziler için bende bir yol arkadaşı arıyorum. tel : 0533 393 04 76 eşlerle gitmek kaydı ile saygılar.
teşekkür ederim Mehmet bey.buyrun gelin bütün gezilerimize hep birlikte gidelim, tanışırız inşallah. yeşilyurtta kayınbabam var, ben Aydın mahellesinde oturuyorum.ben zaten her daim oğlumu eşimi götürüyorum gezilere, en zorlu yollarda bile arabada uyuduğu oluyor hatta keratanın :smiley: alıştı çocuk.bundan sonraki gezimizde görüşmek üzre; benim tel de:0507 7683000

saygılar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler