YENİ YOL KRALI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kahraman826 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,610

kahraman826

buda benim aslan
Yer
Antalya
İŞTE YENİ KRALIN RESİMLERİ

11_j_gch_photo_ext_02.jpg

11_j_gch_photo_ext_05.jpg

11_j_gch_photo_ext_13.jpg

11_j_gch_photo_ext_17.jpg

11_j_gch_photo_ext_31.jpg

Etiketler
Ynt: YENİ YOL KRALI

Çok şehirvari olmuş , jeepe yakıştıramadım. :smiley: Bir de arka taraf Subarunun yeni tasarımlarına çok benzemiş..

ŞİMDİKİ BÜTÜN ARAÇLAR GENELDE BİRBİRİNİN AYNISI AMA NE KADAR AYNIDA OLSALAR CHEROKEE'CİLER ONDAN VAZGEÇMEZ

20100525103823390_07-jeep-grand-cherokee-1280.jpg

20100525103823859_15-jeep-grand-cherokee-1280.jpg

20100525103824093_03-jeep-grand-cherokee-1280.jpg

20100525103911312_14-jeep-grand-cherokee-1280.jpg

20100525104145889_40-2011-jeep-chero-presstwo.jpg

Assasin' Alıntı:
Çok şehirvari olmuş , jeepe yakıştıramadım. :smiley: Bir de arka taraf Subarunun yeni tasarımlarına çok benzemiş..
Yeni çıkan arazi araçlarının hemen hemen hepsi şehirvari değilmi zaten... :D Ama bu durumu sevdiğim söylenemez tabiki... :D

ACatlıkan' Alıntı:
Yeni çıkan arazi araçlarının hemen hemen hepsi şehirvari değilmi zaten... :D Ama bu durumu sevdiğim söylenemez tabiki... :D
Ne yazıkki doğru. :smiley: Ama yeni kaşa cherokeenin eski tasarımlarına benzeyeceği açıklanmıştı bir yerde. Böyle önden , yeni nesil FJ arkadan subaru gibi bir şey beklemiyordum.. (jeepçiler kızmadan gideyim ben. :D :D)

kırmızısı çok hoş. şekil olarak WK/WH den daha kibar duruyor. makyajlanmış WK gibi zaten tipi. ancak arkadaki solid axle gitmiş arazi işi zayıflamıştır kesin.

arazi kabiliyeti bence kaybolmamış artmış test şürüşlerini izledim yeni nesil arazi aracları içinde bence en kabiliyetlisi Nevada çöllerinde kanada da dağlarda arazide aracla pek oynanmadan standrt olarak çok şey yapıyor seyredin derim

WK ya göremi artmış diyrosunuz? solid axle olmayınca artikülasyon daha az oluyor çünkü.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR