KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben aradım sordum takası , 5.9 vereceğim size , üste ne kadar vereceksiniz bana dedim , 2 tane yeni kasa verelim zorlama bizi dediler...
şaka bir yana gayet şekilli , içi bir evrim geçirmiş bence. sadece dediğim gibi dışında biraz daha amerikanvari bir hava olabilirdi.
doğruyu söylemek gerekirse 70 bin euro iyi para. ve 70 bin euro verince yeni tuareg bence çok daha mantıklı bir seçim olurdu sanırım. müthiş bir motor ve oldukça iyi iç mekan kalitesi. jeep te kendini aştı ama fiyat gereksiz derece yüksek. laredo donanımını getirseler peynir ekmek gibi gider 60 bin euro civarında bir fiyatla. örnek vermek gerekirse 2009 da WK yı aldığımızda özellikle laredo istedik. fiyatı daha ucuzdu ve en önemlisi hiçbiryerinde krom yoktu.aracı 54000 euro ya almıştık sanırım. sene sonu kampanyası ile. normalde 63000 filandı. limited ise 75000 gibiydi. bundada aynısı olurdu.
doğruyu söylemek gerekirse 70 bin euro iyi para. ve 70 bin euro verince yeni tuareg bence çok daha mantıklı bir seçim olurdu sanırım. müthiş bir motor ve oldukça iyi iç mekan kalitesi. jeep te kendini aştı ama fiyat gereksiz derece yüksek. laredo donanımını getirseler peynir ekmek gibi gider 60 bin euro civarında bir fiyatla. örnek vermek gerekirse 2009 da WK yı aldığımızda özellikle laredo istedik. fiyatı daha ucuzdu ve en önemlisi hiçbiryerinde krom yoktu.aracı 54000 euro ya almıştık sanırım. sene sonu kampanyası ile. normalde 63000 filandı. limited ise 75000 gibiydi. bundada aynısı olurdu.
hatırlıyorum,o zaman işler kesattı,ötv indirimleri falan vardı,şimdi öyle uygulamalar yok,fiatlar yukarı gitti
o zaman d3 de 75-civarı alınabiliyordu sanırım
ben genede teknik olarak pajeroyu yeğlerim,ayrıca tuareg de galiba offroad paket falan koyunca fiat yükseliyor diye hatırlıyorum