YENİ YOL KRALI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kahraman826 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,610

Etiketler

Ynt: YENİ YOL KRALI

Ben aradım sordum takası , 5.9 vereceğim size , üste ne kadar vereceksiniz bana dedim , 2 tane yeni kasa verelim zorlama bizi dediler...
şaka bir yana gayet şekilli , içi bir evrim geçirmiş bence. sadece dediğim gibi dışında biraz daha amerikanvari bir hava olabilirdi.

şu anda bu sınıfta pajero fiat açısından en uygun araç görünüyor 70 bin eu larda,,diğer aynı sınıf araçlar hep 90bin eu civarı

doğruyu söylemek gerekirse 70 bin euro iyi para. ve 70 bin euro verince yeni tuareg bence çok daha mantıklı bir seçim olurdu sanırım. müthiş bir motor ve oldukça iyi iç mekan kalitesi. jeep te kendini aştı ama fiyat gereksiz derece yüksek. laredo donanımını getirseler peynir ekmek gibi gider 60 bin euro civarında bir fiyatla. örnek vermek gerekirse 2009 da WK yı aldığımızda özellikle laredo istedik. fiyatı daha ucuzdu ve en önemlisi hiçbiryerinde krom yoktu.aracı 54000 euro ya almıştık sanırım. sene sonu kampanyası ile. normalde 63000 filandı. limited ise 75000 gibiydi. bundada aynısı olurdu.

hatırlıyorum,o zaman işler kesattı,ötv indirimleri falan vardı,şimdi öyle uygulamalar yok,fiatlar yukarı gitti
o zaman d3 de 75-civarı alınabiliyordu sanırım
ben genede teknik olarak pajeroyu yeğlerim,ayrıca tuareg de galiba offroad paket falan koyunca fiat yükseliyor diye hatırlıyorum

offroad paket neye yarıyormuş? AT teker bile gelmedikten sonra üzerinde

BMW ye çok benzemiş ön tasarımda Range Rover Evoque a çok benziyor. Zten bütün arabalar birbirine benzemeye başladı

tuareg den vazgeçtim üç beş basit aksesuar ve farklı olarak sadece dynaudio ses sistemi ekledim 83000 euro oldu. jeep daha avantajlı.

aslında çok özel bir araç almıyorsanız ve sıfır km takıntınız yoksa az kullanılmış ikinci el otomobil çok daha avantajlı bence.

Tempus' Alıntı:
BMW ye çok benzemiş ön tasarımda Range Rover Evoque a çok benziyor. Zten bütün arabalar birbirine benzemeye başladı
haklısın,yeni kia sorrento nun içi bile yeni gc ye benzemekte
bazı modellerde esinlenmeyi geçmiş bence

JEEP yine dönmüş yuvarlak hatlı tasarıma. 2006-2010 ürettiği küt kasaları sevememiştim araç çok kesinkindi. Yuvarlak hatlar çok şık olmuş.

Sorento nedir öyle resmen gc nin tanıtım lansmanına gitmişler 2 sene önceki , arabanın önünü almışlar koymuşlar resmen

Bu araç şahane fakat aldınmı overland almak lazım sordum 93.000 Euro istiyorlar :'(

Zaten dikkat edilirse bütün araçlar birbirinden kopya çekmeye başladılar
bu kriz ortamında da bir çok firma birbirleriye ortaklığa girdiler

compass ı gördünüzmü? aynı WJ olmuş ön tasarım

compass ı gördünüzmü? aynı WJ olmuş ön tasarım
Gördüm ama incelemedim

Compassin ön tasarımını gc'ye uygulasalarmış çok daha güzel olurmuş.