YENİ YOL KRALI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kahraman826 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,641
Ynt: YENİ YOL KRALI

BİRAZ DAHA İCİMİZ ACILSIN

p160omo7qj1bqt19qq1dk41d5kjphe.jpg

p160omo7qj1ipl1edi5051ecmj4vc.jpg

p160omo7qk1dkt19q8jvvbc6cr81c.jpg

p160omo7qk1ge0f1n2mogha10921d.jpg

p160omo7qjgmsqaqp015t81a958.jpg

Etiketler

Ben aradım sordum takası , 5.9 vereceğim size , üste ne kadar vereceksiniz bana dedim , 2 tane yeni kasa verelim zorlama bizi dediler...
şaka bir yana gayet şekilli , içi bir evrim geçirmiş bence. sadece dediğim gibi dışında biraz daha amerikanvari bir hava olabilirdi.

şu anda bu sınıfta pajero fiat açısından en uygun araç görünüyor 70 bin eu larda,,diğer aynı sınıf araçlar hep 90bin eu civarı

doğruyu söylemek gerekirse 70 bin euro iyi para. ve 70 bin euro verince yeni tuareg bence çok daha mantıklı bir seçim olurdu sanırım. müthiş bir motor ve oldukça iyi iç mekan kalitesi. jeep te kendini aştı ama fiyat gereksiz derece yüksek. laredo donanımını getirseler peynir ekmek gibi gider 60 bin euro civarında bir fiyatla. örnek vermek gerekirse 2009 da WK yı aldığımızda özellikle laredo istedik. fiyatı daha ucuzdu ve en önemlisi hiçbiryerinde krom yoktu.aracı 54000 euro ya almıştık sanırım. sene sonu kampanyası ile. normalde 63000 filandı. limited ise 75000 gibiydi. bundada aynısı olurdu.

KLL' Alıntı:
doğruyu söylemek gerekirse 70 bin euro iyi para. ve 70 bin euro verince yeni tuareg bence çok daha mantıklı bir seçim olurdu sanırım. müthiş bir motor ve oldukça iyi iç mekan kalitesi. jeep te kendini aştı ama fiyat gereksiz derece yüksek. laredo donanımını getirseler peynir ekmek gibi gider 60 bin euro civarında bir fiyatla. örnek vermek gerekirse 2009 da WK yı aldığımızda özellikle laredo istedik. fiyatı daha ucuzdu ve en önemlisi hiçbiryerinde krom yoktu.aracı 54000 euro ya almıştık sanırım. sene sonu kampanyası ile. normalde 63000 filandı. limited ise 75000 gibiydi. bundada aynısı olurdu.
hatırlıyorum,o zaman işler kesattı,ötv indirimleri falan vardı,şimdi öyle uygulamalar yok,fiatlar yukarı gitti
o zaman d3 de 75-civarı alınabiliyordu sanırım
ben genede teknik olarak pajeroyu yeğlerim,ayrıca tuareg de galiba offroad paket falan koyunca fiat yükseliyor diye hatırlıyorum

offroad paket neye yarıyormuş? AT teker bile gelmedikten sonra üzerinde :smiley:

BMW ye çok benzemiş ön tasarımda Range Rover Evoque a çok benziyor. Zten bütün arabalar birbirine benzemeye başladı :smiley:

tuareg den vazgeçtim :smiley: üç beş basit aksesuar ve farklı olarak sadece dynaudio ses sistemi ekledim 83000 euro oldu. jeep daha avantajlı.

aslında çok özel bir araç almıyorsanız ve sıfır km takıntınız yoksa az kullanılmış ikinci el otomobil çok daha avantajlı bence.

Tempus' Alıntı:
BMW ye çok benzemiş ön tasarımda Range Rover Evoque a çok benziyor. Zten bütün arabalar birbirine benzemeye başladı :smiley:
haklısın,yeni kia sorrento nun içi bile yeni gc ye benzemekte
bazı modellerde esinlenmeyi geçmiş bence

JEEP yine dönmüş yuvarlak hatlı tasarıma. 2006-2010 ürettiği küt kasaları sevememiştim araç çok kesinkindi. Yuvarlak hatlar çok şık olmuş.

Sorento nedir öyle resmen gc nin tanıtım lansmanına gitmişler 2 sene önceki , arabanın önünü almışlar koymuşlar resmen :smiley:

Bu araç şahane fakat aldınmı overland almak lazım sordum 93.000 Euro istiyorlar :'(

Zaten dikkat edilirse bütün araçlar birbirinden kopya çekmeye başladılar
bu kriz ortamında da bir çok firma birbirleriye ortaklığa girdiler

p160omo7qkt1gcpj6b6l6pfjg13.jpg

compass ı gördünüzmü? aynı WJ olmuş ön tasarım :smiley:

Jeep-Compass_2011_1024x768_wallpaper_0a-610x225.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR