Yeniden Jeep'e Aşık Oldum, Yorumlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gkr3 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,632

gkr3

Ana Kamp
Herkese selam,
Arazi aracı sevdam Jeep cj5 ile başladı.Eskiden beri cjleri sevmişimdir.Halada severim.Daha sonra tabiri caizse Lada Niva ile karşılaştım.Adeta vücudumdaki cj virüsüne ilaç gibi geldi.Lada Nivaları uzun süre cjden daha çok sevdim.Şehir içinde oluşumu ve günlük hayatıda kulanacağımdan ve araziye sadece boş vakitimde çıkacabileceğimden Lada Niva daha avantajlı geldi ve daha bir çok neden.Her neyse lafı fazla uzatmadan aşağıdaki linkteki gibi bir chrokee gördüm.Çok beğendim jeeplere tekrardan aşık oldum.Sizden bu araçla ilgili tecrübelerinizi yazmanızı istiyorum.Konfor,şehir içi kullanımı,arazi performansı,yakıt tüketimi,arazi vitesi devreye sokmak ve mümkünse bana bu aracı önerebileceğiniz düşünceleriniz ve tecrübeleriniz.Model ve görünüş açısından bu model chrokee istiyorum.Bir nevi chrokee klasiği
http://www.sahibinden.com/jeep_cherokee_1990_askin_jeep_ten_-99WQQaXQQ21310336WQQpXQQdisplayitem
saygılar

Etiketler
Ynt: Yeniden Jeep'e Aşık Oldum, Yorumlarınızı Bekliyorum

Çok soru var. Cipçilere kolay gelsin ;D

XJ ve ZJ konusunda sorduğunuz genel soruların tamamı , hatta XJ mi ZJ mi gibi tartışmalar daha önce forumda yapıldı . Madem JEEP almaya karar verdiniz JEEP bölümünü baştan sona taramanızı öneririm . Emin olun çok faydasıı göreceksiniz .

Sonrasında aklınıza takılan her konuda yada geriye kalan spesifik sorularınızla ilgili herkes yardımcı olmaya çalışacaktır ;)

Bol şans ve kolaylıklar :smiley:

Aşık olmuş birine senin sevdiğin çirkin demek yanlış olur, hele güzelse iftira...........................Önemli olan sizin sevdiğiniz model... Umarım en güzeline sahip olursunuz.

Allah şifanı versin işin zor....derdi veren rabbim dermanıda veriyor dermanda jeep te.....

Arkadaşlar amerikan almaya karar vermiş bir forumdaşın

Jeep mi (Cheroki)
Ford mu (Explorer-Expedition)
Chevy mi (Tahoe-Blazer) açmazına yardımcı olurmusunuz lutfen ??

Aracı çoğunlukla şehir içi ve asfaltta kullanacağım
Offroad yerine hafif geziler
Aile aracı olmalı aynı zamanda
Performansı tatminkar olmalı
Kronik ciddi sorunları olmamalı
Parça ve servis sorunu olmamalı

şimdiden teşekkürler

Selim

bence zj ...çok pahalı değil asfaltta değme araçlara taş çıkartır..arazide banamısın demez...

alabileceğin en geniş iç hacimli jeep böylelikle ailenle istediğin yere rahat ve konforlu bir şekilde gidersin ayrıca agır araziye girmeyecegin içinde standart donanımlı bir zj senin düşündüğünün bence çok çok ötesinde ihtiyacını karşılar..ayrıca ekonomıi sayılır 96 modelını ıyısını 20000 erahatlıkla bulursun..benden bu kadar forumda zj nın ve jeepın kıtabını yazacak bir çok kişi var gerisi onlara kalmış....

Fevkalade yol gösterici oldu teşekkür ederim

Şimdi ZJ ile ilgili araştırmaya geçelim..
ZJ sahipleriyle konuşmalı
Kronik sorunlar servis ve parça olayı....
En sonunda da satılık ilanlarının incelenmesi
sevgiler

Selim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.