Uzun zamandır ayrı kalmıştım suzukiden ama bugün itibarıyla yeni bir suzukim var artık..zamanla fotoğraflarını paylaşacağım ve off road modifikasyonları ile ilgili bilgilerinize başvuracağım..
Tekrardan hayırlı olsun doktorum, Allah kazasız belasız binmek nasib etsin.
Dizel oluşu, yakıt ekonomisi ve iç mekan genişliği ile benim de almak istediğim bir araç.
Mustafa bey hayırlı olsun. Yanlış hatırlmıyorsam eskiden V6 vardı sizde.
Ortak noktaları direksiyonlarının yuvarlaklığı, diğer kısımları tamamen başka araçlar ;D
Bir süreliğine benim de kullandığım araçtır. XL7 hakkında sorunuz olursa yardıma hazırım
çok teşekkür ederim bütün arkadaşlara..
ilhami bey evet v6 vardı,onun hazzı çok ayrı..
xl 7 ile ilgili sorunum oldukça sizin başınızı ağrıtacağım fazlaca ..
siz xl7 ile ilgili neler düşünüyorsunuz?
Mustafa bey hayırlı olsun. Yanlış hatırlmıyorsam eskiden V6 vardı sizde.
Ortak noktaları direksiyonlarının yuvarlaklığı, diğer kısımları tamamen başka araçlar ;D
Bir süreliğine benim de kullandığım araçtır. XL7 hakkında sorunuz olursa yardıma hazırım
Arabalar ve beklentiler kişiden kişiye değişmekle birlikde özellikle Suzukinin 3k, 5k, manuel ve otomatik bir çok modeline sahip olmuş birisi olarak, Mustafa bey Suzuki konusunda tercihlerim şu şekildedir.
1- TD XL7
2- Grand Vitara
3- HDI
4- JLX
5- Jimny
Bu yeni nesil JXL-AL hariç 4x4 lerin tamamını bitirdim ;D Yaşar hocam.
suzuki markası maalesef bağımlılık yaratıyor. Garip bir durum aslında. Ben çok severek 12 yıldır kullandığım halde cevremdeki insanların birçoğu buna şaşırıyor ve aracın çok rahatsız , küçük ve ve kullanışsız olduğunu söyleyerek eleştiriyorlar. . Ama ben herseye rağmen aşkımı yaşamaya devam ediyorum
km si 100bin civarı ise enjektörleri kapagını kırmadan cıkaracak bir usta bul ve cıkarttırıp temizlet+ bogaz kelebegix4 adet.. ;D kurum temizliği yaptırmadan binme ..
2. aşamada 130hp ye yada 150 hp ye cıkabilmek için başparmagını oynatman kafi.. 500 kagıt..
arka dif için havalı kilit yok..%100 olandan tkabilirsin..
alt muhafaza ister
2,5 dan fazla yükseltme olmuyor bildiğim..
3 cm. de kupadan yaparsın..
virajları problemli imiş yükseltmeden sonra spacer takmalısın..
aracın 1750 kg oldukca agır..fren + debriyaj sistemine baktır..hava filitresi v6 tı ile aynı..yag ve mazot filitresi için pejoculara takılman lazım..derim..
aracında pejo 806-ekspert 2.0 hdi motor'u var aklında olsun..
offroad da batarsan seni 1000 kglik jlx lerin cekebilecegi pek sanmam olmazsa paletli birilerinden yardım istersin.. ;D
3-5 aya kadar toparlanabilirsem beyaz yada gümüş..150.bin altı bende almayı kafama yazdım..bu seferde ben peşindeyim..haberin olsun..
hemen ustamı buldum,enjektörleri ölçtü biçti bir skıntısı yok dedi..yinede çıkartıp temizledi..
kelebek boğazı?onun hakkında bir fikrim yok malesef
amma velakin o beygir yükseltme işi hakında biraz başını ağrutacağım oğuz abi..nerede nasıl ne kadara yaptırabilirim hususunda...
bugüne kadar hep tek çıktım araziye hiç bir aracım beni yanıltmadı..v 6 kışlık lastiklerle 6 kişi arabada bagaj ağzına kadar odun dolu çamura girdim yinede bir şekilde çıktım..bunundala tek gireriz aynı hesaba gelir
kelebek boğazı?onun hakkında bir fikrim yok malesef
motor kapagı üst bölüm enjektörler sonrası (yag) kapagıda deniyor o bölüm de cıkınca ortaya cıkıyor..iğrenc bir vaziyet kurum kaplı oluyor ..sonrası katalizatörede bakmalı tıkalımı diye..
chiptunıng ister,, 2 saat sürüyor zaman olarak..para olarak 500..
seni önce asvalt lastıkli olarak..dinamometreye yollıyacam eşeklerini ölçtürecen.. bosch marka makinede..chiptunıng sonrası tekrar edicez ..nerden nereye gelmişiz haberimiz olacak..bu işede bi yüzlük gidecek..