Yeniden zuzu sahibi oldum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr_musty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,206
Ynt: Yeniden zuzu sahibi oldum..

Oğuz abinin bilgilerine sonsuz güvenirim. Ancak; şahsi kanaatim chiptuning yaptırmamanız yönündedir.

Etiketler

oğuz abi boş bi vaktimde seni rahatsız edeceğim bu chip tuning işi için..yakıtı ölçtüm 29 krş yaktı km de..
ben önceki pejom da petrol ofisinden alıyordum hep yakıtımı bir depoda yaklaşık 70/80 km fark ediyordu diğer euro diesel lere göre..

gezmekten vakit bulabilirsem inşallah çekip koyacağım siteye ama dediğim gibi önce gezmekten vakit bulmam lazım.. :smiley:

cenk abi teşekkür ederim..

Hayırlı olsun.Güle güle kullan.Resimleri de bekliyoruz

>Ancak; şahsi kanaatim chiptuning yaptırmamanız yönündedir.??

2 şekli var

2 fişi olan minik bir kutu takılarak yapılan bu ecu'nun aldatılması prensibi ile yapılıyor.havayı hep soğuk zannedip yakıtı arttırması mantıgı ile calışıyor..agustosta bile soguk diye fazla yakıt yolluyor.. ;) ;D

diger şekil ecudan yazılım kopyalanıp siliniyor eski yazılımın üstünde degişiklikler yapılıp uygun şekle gelince ecu'ya yükleniyor..
orjinal yazılımını senin adına saklıyor..+ cd ye yada mail adresine yolluyor..
begenmedim olmadı dersen geri yükleme ..eskiye dönüş var..

obd fişine laptopla baglanıp tüm bunları yapıyor..

alet edevatı + bilgisi berecerisi olmayana denk gelirseniz..İlhami abim..haklı derim. ;) :smiley:

oğuz abi alet edevatı bilgi becerisi olan biyere götüreceksin işte beni :smiley:

hemşehrim hayırlı uğurlu olsun yeni aracın ama dikkat et bu araç çok uzun arazide V6 kadar tatmin etmeyebilir seni

sağolasın hemşerim,biliyorum v 6 bambaşka bir araç,ancak artık öyle zor farkurlara girmiyorum daha çok av kamp doğa amaçlı kullanacağım için çok froblem yok.

sağolasın ahmet abi ama çamurluyken daha yakışıklı oluyor :smiley:

Ynt: Yeniden Zuzu Sahibi Oldum..

Eski bir konuyu hortlatayım. Belki bu konuda yazaqn arkadaşlar xl-7 lerini saattılar, ben ise bugün 2006 xl-7 aldım. 125 binde
Antalya-Denizli arası uzun yol sürüşü çok zevkli oldu, torku gayet yeterli bir makine, asvalt konforu da aynı şekilde iyi.
Yakıt tüketimi de gayet makul, sakin kullanımla şehir dışı 6.4 lt/100 km tüketti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,775
Kaydolan Son Üyemiz
rouge7336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR