Bir tartışmaya girmek istemiyorum. Düşüncemi tekrar belirtip keseceğim yazmayı. Avrupa almıyorsanız, gerisi aynı çöpün renkleri.
Birincil ihtiyaç olarak gördüğüm şeylerden, kesinti yapılmaması gerektiğini ayrıca belirtmiştim.
Ayrıca marka belirttiğiniz için söylüyorum, Tata ya da Mahindra ya da Ssanyong ve hatta kuş serisi araçları hala keyif için kullanan oldukça varlıklı insanlar tanıyorum. Taze palazlanmaya başlamış sınıf meraklısı olmak başka bir şey tabi.
Kendi adıma, yılda 10 gün kullanacağım hadi 1 ay. Bu sezon sonu bir yabancı almazsam (Almazsam diyorum, alamazsam değil) Güney ile devam. Genel ihtiyaçların tümü için yeterli.
Saçma paralar verip, yok su aldı, yok yolda dingil fırladı, yok mobilyanın kapısı düştü şikayetleri ile uğraşmak itibardan kısmamak değil diye düşünüyorum. "Uçmazsa uçmasın ama tüyü güzel olsun" durumu sizinki biraz. Çok paraya dert sahibi olmak. Ayrıca avantajlı da değil, avrupa karavandaki donanımları koyun, fiyatları avrupayı geçiyor, zikrettiğiniz taklit markanın mesela. O paraya brüstner alınır, hoby alınır alınır da alınır.
Yabancıya hiç itirazım yok. Gerçekten yılda 2-3 ay tepe tepe kullanacaksanız, yerlinin yanından bile geçmeyin zaten, tümü Tata hükmünde yerlilerin çünkü, tümünü Tata nın yalnızca modelleri, şeklinde düşünebilirsiniz.