Yerli Mengen yapımı araç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hagurel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,006

Etiketler

Ynt: Yerli Mengen yapımı araç

hagurel' Alıntı:
Arkadaşlar elde olmayan sebeplerden dolayı resim falan koyamıyorum ,bundan sonrada kendimin olmayan hiçbirşeyi burada yoruma sunmam konusunu açmam ,hepinizden özür diliyorum bi daha bu aracıda görmek bile istemiyorum kalın sağlıcakla :mad:
Her işte bir hayır vardır dert etmeyin :smiley:
selamlar ,

demişdim bizde bitmişi var arkadaşda :smiley:) kendisi buna bakıp bişeler çözebilir sıkıntı yok :smiley:)

100_1115.jpg

100_1116.jpg

bu diğerine 10 basar abi enazından araca benziyor.yapan ustanın ellerine emeğine sağlık.

unal' Alıntı:
demişdim bizde bitmişi var arkadaşda :smiley:) kendisi buna bakıp bişeler çözebilir sıkıntı yok :smiley:)
ünal bey teşekürler, bir nebzede heyecanım yatıştı :smiley:
olsa olsa beklediğimiz şey ancak bu kadar olurdu ;)

aslında şöyle bir a cıklama yapalımda başka birisi yaparsa dip not bilgisi olsun normalde önlere daha düz lastik takılır ama kullanan arkadaş limitleri zorlamayı sevdiğinden böyle takıldı ön lastiklerde ama daha düz arazilerde önler daha sakin bir desen olursa cok fena oluyo :smiley:)

hagurel' Alıntı:
Arkadaşlar elde olmayan sebeplerden dolayı resim falan koyamıyorum ,bundan sonrada kendimin olmayan hiçbirşeyi burada yoruma sunmam konusunu açmam ,hepinizden özür diliyorum bi daha bu aracıda görmek bile istemiyorum kalın sağlıcakla :mad:

Vay hemşerim taktığın şeye bak :D
Ben de yapacam Buggy onu yayınlarsınız artık, Ben izin veririm... ;D

ict3055' Alıntı:
Ali sen burda 2 çeker buggy takip edeceğine, git Kadir abi'nin dükkanında yapılan şeyi takip et :D

yaw cağrı laya gizem kattın şimdi hayırdır kadir abinin orda ne yapılıyosa resimlerini yüklede hep beraber görelim :smiley:)

unal' Alıntı:
yaw cağrı laya gizem kattın şimdi hayırdır kadir abinin orda ne yapılıyosa resimlerini yüklede hep beraber görelim :smiley:)

Ünal abi hiç görüşemiyoz ya :D
Toyota BJ70 yürüyeninden Buggy yapımına başlandı abi, bir hafta kadar oldu.
Çekeyim fotolarınıda koyarım Ünal abi...

paylaşında bizde görelim. memleketimin becerikli ustalarının ellerinden çıkan şaheserleri merakla bekliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR