Bu fotoları gördükçe,medeniyet bambaşka diyor insan.
Bahçeme,bulunduğunuz camping deki gibi bir kütük ev yapma düşüncem var,
Kısmet bakalım,eğer nasipse neden olmasın değilmi?
Aslında yapılmayacak şeyler de değil .5 yıldızlı oteller yerine böyle doğayı koruyarak kamp alanları yapılsa ,kampçılık teşvik edilse olur .Ben mesela balkon pencere çiçeklerini gezilerimde çok sevmiştim ve kendi balkonuma yaptım.Siz de inşallah hayalinizi gerçekleştirirsiniz.
İlaveten ,buraları cidden doğa açısından çok şanslı .Yağmur doğal sulama yapıyor .Çiçekleri ,ağaçları canlı tutmak hiçte zor değil.İnsan emeği de yadsınamaz ama Hacca gittiğimde her ağacın bir çeşmesi olduğunu gördüğümde ,emekler arasında da fark olduğunu görmüştüm .Burada neredeyse her kampingin suyu içilebiliyor orada deniz suyunu arıtmak zorundalar .Haziran ortasına geldimi benim çiçekleri sulasamda güneş ve sıcak eski güzelliğinden eser bırakmıyor
Asıl biz ilginize teşekkür ederiz .
Ayhan abi senin Mahmut zorda olsa uyudu .Mustafa ile bulaşık işini hallettikŞimdi çayımızı yudumluyoruz dışarıda .Akşam havası sabahki sıcak işkencesini unutturdu .
Aslında yapılmayacak şeyler de değil .5 yıldızlı oteller yerine böyle doğayı koruyarak kamp alanları yapılsa ,kampçılık teşvik edilse olur .Ben mesela balkon pencere çiçeklerini gezilerimde çok sevmiştim ve kendi balkonuma yaptım.Siz de inşallah hayalinizi gerçekleştirirsiniz.
Yok yok bizi bozar bu gibi yerler.
Biz mangalımızı kaptığımız gibi,çoraplı terliklerimizle gazete kağıtlarıyla tutuştururuz.
Biz illa kendimizi,araçlarımızı bir birimizin gözüne sokmadan rahat edemeyiz.(istisnalar hariç,çok azda olsa)
Hem zihniyet,hemde çevreye olan ilgimiz açısından 100 yıl var aramızda.
Neyse gene tuşlara sinirli sinirli basmaya başladım,selametle.
Ben mangal olayına yada benzerlerine karşı değilim ancak nasıl yapıldığı ve sonrası önemli.Çöpünü arkasında bırakan ,ateşini düzgün söndürmeyen vede müziğin sesini sonuna kadar açan yurdum insanı tabiki biraz değişmeli .Ama huzurun sessizliğin ve düzenin fazlası da beni bayıyor .Mustafa benim gibi düşünmüyor .Bunu da belirteyim .Yanımda okuyor şimdi .O seviyor sakinliği vs .
Koenisbourg un koenigsegg ile bir alakası varmı bilmiyorum ama mantık olarak var gibi gözüküyor aşşağıda ki aracın üretici sahibi de bildiğim kadarıyla aristokrat bir aileden geliyor.Eğer varsa hatıra diye Mustafa bir tane alsın gerçi sıraya girilse 1 sene sonra veriyorlar ama taa ayağınıza kadar geldik verin bir tane derseniz verirler sanırım zaten 50 kişi yapıyormuş bu aracı zorlanmazsınız ikna etmekte.Ya detay ı unuttum 1-2 milyon euro.
Umarım başladığı gibi sorunsuz devam eder ,keyifli geziler.