Yiğidonun Saroz ve Datça turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,585
Ynt: Yiğidonun Saroz ve Datça turu

Gültekin yer güzel ama işletmeciler sorunlu, bizde bir daha gitmeyi düşünmüyoruz açıkçası, Datçayı tavsiye ederim ama üç günde gezemezsin, en az bir hafta ayır, resimler geliyor

Etiketler

Levent gelişini daha erken haber versen buluşmayı ayarlayabilirdim. Ama nasip değilmiş, bir dahaki sefere mutlaka bekliyorum. Bende semaver yok ama güzel çay demlerim

6 eylül, salı

İnkumu kampından çıkmam deniz, duş, kahvaltı keyfi derken saat 15,30 buluyor ,
yolda Gökhan'ın mutlaka gör dediği Aktur-kovanlık mesire yeri, transit geçiyorum bir dahaki sefere

drares' Alıntı:
Levent gelişini daha erken haber versen buluşmayı ayarlayabilirdim. Ama nasip değilmiş, bir dahaki sefere mutlaka bekliyorum. Bende semaver yok ama güzel çay demlerim

nasip değilmiş, yolum düşerse mutlaka uğrarım, çayı yanlız ben kupa ile içiyorum (bira bardağı gibi) :-[
yolun İstanbul'a düşerse bende beklerim
selamlar

Kahvaltı sonu tavuk karesi güzel görünüyor, sen ayrıldığında sağ idiler İnşallah, bizdeki gibi akşam konuşup, öğlen mekan sahibi ceseti taşımıyordur.

berkcantp' Alıntı:
Kahvaltı sonu tavuk karesi güzel görünüyor, sen ayrıldığında sağ idiler İnşallah, bizdeki gibi akşam konuşup, öğlen mekan sahibi ceseti taşımıyordur.

aslında bir teneke tavuğu yapmak aklımdan geçmedi değil ;D ;D
ben ayrılırken sıhatleri iyiydi

buralpdi' Alıntı:
4eylül, pazar
.......... sonra yola devam, Akhisar'a girdiğimde saat sabah 10, Cavid hocamla tanışmak istiyorum ama hem pazar günü hemde saatin erken olması sebebi ile rahatsızlık vermeyelim diyerek yola devam ediyorum,

Pazar dahil hergün kahvaltı bile çoktan bitmiş oluyor o saate değin; ayrıca bizim için hergün pazar!.. Bir dahaki gelişinizde beklerim.

Selamlar
Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Pazar dahil hergün kahvaltı bile çoktan bitmiş oluyor o saate değin; ayrıca bizim için hergün pazar!.. Bir dahaki gelişinizde beklerim.

Selamlar
Cavid Sezen

yolum düşerse mutlaka uğrarım Cavid bey
selamlar

devam,
Datça’dan mazot takviyesi yaptıktan sonra Mesudiye yönüne devam ediyoruz, Hayıtbükü’ne geliyoruz,
Hayıtbükü küçük bir koy, sahil şeridinin hemen arkası resturantlar,cafelerle çevrilmiş, hiç boşluk kalmamış, buna rağmen manzara olarakda deniz olarakada görmek lazım güzel bir yer, konaklayacak uygun bir yer bulamayınca sadece geziyorum,
resimler

Akşam olmaya başlayınca hemen yanıbaşındaki Ovabükü koyuna geçiyorum hava kararmak üzere, akşam yemeğimi hazırlayıp deniz manzarasına karşı yemeğimi yiyorum, sonra sokak arasında ağaç gölgesini hesaplayarak park edip dinlenmeye geçiyoruz,

7 eylül, Çarşamba
Sabah uyanınca deniz, sonrasında güzel bir kahvaltı,
Ovabükü’nün gündüz fotoğrafları,

yola çıkmam yine öğleni buluyor, istikamet Palamutbükü,
yol deniz kenarından devam edince yolda cep koylarını görüyoruz, manzaralar harika,

.
[attachment=1]
[attachment=2]

bu manzarayı görünce ne yaparsınız?, ben kendimi koyda bulup snorkel+gözlük+ palet suyun içinde buldum kendimi, Allahım denizdemiyim yoksa tatlı sudamı yüzüyorum, görüş mesafesi bayağı derin, cam fanus içindeyim sanki, yanımdan küçük bulutlar halinde balık yavruları geçiyor, ileride benden hafif hafif kaçan iri balıklar görüyorum, yosunlar, deniz kabukları,kayalar görüntü muhteşem, balıklar içinde yüzme keyfine varıyorum

[attachment=3]
[attachment=4]

başka bir koya daha rastlıyorum,