Yiğidonun Saroz ve Datça turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,043

Etiketler
Ynt: Yiğidonun Saroz ve Datça turu

Caretta-carettalar için içerde tedavi merkezi kurmuşlar , iribaş cinsi kablumbağaları havuzlarda görebiliyorsunuz,

İztuzundan çıkınca Aşı koyu tabelasını görünce bir bakalım diyoruz, 5km. asfalttan sonra 7km.de bozuk bir yoldan gittim fakat bulunduğum yüksekliğe bakınca yolda iyice bozulunca geri döndüm İyikide dönmüşüm sonradan bilgisaydan bakınca en az 7km daha gitmem gerekiyormuş

[attachment=1]
[attachment=2]

tabi böyle yollarda gezersen temizliğide yapmak zorundasın

[attachment=3]

Şansımı Sarıgerme’den yana kullanayım dedim ama giriş bölgesinde karavanı park edecek yer bulamadım, sonrasında vazgeçip Ölüdeniz’e rotayı çevirdim
Ölüdeniz, benim için memleketim gibi ,

Bülent (soyman)ağbide Kaş üzerinden gelip Ölüdeniz’de buluşuyoruz, Pazar öğle vaktine kadar buranın tadını çıkarıyorum,

11 eylül, Pazar
Sabah kahvaltı, deniz keyfi ve de öğle vakti yola çıkıp İstanbul’a doğru rotayı çeviriyoruz, bir daha gelebilmek için gitmeliyiz artık,
pazartesi işbaşı, tatilin sonu

Levent güzel tatilini İztuzundan kazasız dertsiz atlatıp tamamlamış olmana sevindim.

güngör' Alıntı:
Levent güzel tatilini İztuzundan kazasız dertsiz atlatıp tamamlamış olmana sevindim.

memleketim insanları alıştık artık , selamlar

Aklımda mavi kaldı fotoğrafları bitirince demek ki gezi güzel geçmiş,bir çok karen maviliğin güzelliği içinde.Artık bir daha ki sefere daha da uzun gidersin.

mayıstosböce' Alıntı:
Aklımda mavi kaldı fotoğrafları bitirince demek ki gezi güzel geçmiş,bir çok karen maviliğin güzelliği içinde.Artık bir daha ki sefere daha da uzun gidersin.

sağolasın Bülent, bu bir hafta tatilde sanki bir ay tatil yapmışım gibi çok güzel dinlendim, mavi-turkuaz-yeşil yonları iyi geldi

Datçayı da listeye ekliyorum.
Kısmet artık. Bakalım ne zamana.

levent abi tatilin gayet iyi geçmiş. kısmetse nicelerine diyelim. yalnız senin küçük yeğenin solar shower yazan torbadan duş aldığı resimle ilgili olarak bu adı geçen solar duş neyin nesidir abi? ne işe yarar acaba?

Mahmut çok teşekkürler
duş torbası koyu rengi sayesinde güneş ışığından faydalanarak suyu ısıtıyor, sabahtan suyu doldurup güneşe karşı asıyorsun, akşam deniz faslı bitince kullanıyorsun, 10lt su kapasitesi olan plastik bir torba, yüksek bir yere asarak kullanabiliyorsun, sıcak su ile duş almak isteyenler için pratik bir şekilde kullanabileceğin bir ürün, bauhaustan 10tl aldım duş kısmıda içinde

Bende aldım emme, güneşte kalınca astığım sapı perişan oldu.