Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road Duyurusu (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,601
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road Duyurusu (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Zerrin güzel bir etkinlik olacak,
Yılbaşını 9 aylık ve 9 yaşında iki sıpayla beraber evde geçireceğimden,
malesef organizasyona katılamayacağım,
Sizlere iyi eğlenceler ve sağlıklı,mutlu yeni yıllar diliyorum.

Kerim,
Bebeğinin ilk christmas' ı. Dünyanın yeni bebeciğine çok çok, sağlıklı, analı babalı birrrr sürüüüü yıllar diliyorum.... ;D

Senin ve ailenin yeni yılı şimdiden kutlu olsun.... :smiley:

Saygılar,
Sevgiler...

(31 Aralık gecesi süprizlere hazırlıklı olmalısın, bu ben zevzeğinin ne yapacağı belli olmaz ;) ;D)

arsamax' Alıntı:
Merhaba Zerrin Hanım,

Gerçekten muhteşem bir organizasyon, Işıkl dağının ne kadar güzel bir yer olduğunu geçmiş gezideki fotolardan biliyoruz.

Küçük bebeği olan diğer arkadaşlar gibi 9 aylık bir kızım olması nedeniyle maalesef bizde katılamıyacağız, Ceylin'in gezilere katılabilecek yaşlara gelmesini dört gözle bekliyorum :smiley:

Herkesin yeni yılını kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarıyla geçmesini diliyorum.

Size iyi eğlenceler....

Cenk ÖZATAY

Cenk,
Kerim gibi, aynı şekilde bebeğinizi, ilk chirismas' ını ve sizleri tebrik ederim....

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun....

Saygılar, sevgiler....

tolgameltem' Alıntı:
Maalesef yılbaşında İstanbul'da olacağımızdan gelemiyoruz.Bütün ailenin şimdiden yeni yılın sağlık,mutluluk ve şans getirmesini dileriz.

Sevgili Tolga ve Meltem....

İstanbul' dan en büyüğünden midye dolma isterim 12 adet.. ;D
Eminönününden kılçıksız balık ekmek ve turşu suyu lüpletin lütfen benim için, şimdiden afiyet olsun.... ;D

Yeni yılınız kutlu olsun.....

(Ankara' da olmayacağınıza göre size süpriz yapma ihtimalim yok demekki o gece ;) ;D)

.com' Alıntı:
Açıkcası offroad ve kamp kulağa hoş gelse bile muhtemelen yılbaşı günü yine yollarda olacağım. İstanbul dönüşüm büyük bir ihtimalle yılbaşı gününe denk gelecek ve o kadar yoldan sonra ne yalan söyleyim sıcak bir mekanda eğlenceli bir ortamda ateş suyu benim için çok daha iyi olacak.

Katılımcı arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler ve mutlu yıllar dilerim...

Necmi abi,
Boşver be... yolculuk güzeldir, hele bide ZJ' deysen dadından yinmez.... ;D

Navigasyon aletini eve götür diye ayarlarsın... Yaklaştıkça azalıyor km ya, bide ulaşınca "You reach the destination" diyor ya... Süper ;) galiba anlatabildim.... :D ;D
Lastiklerinde sürat lastiği zaten ;D Bi kapatırsın İstanbul' dan "Pedal To Metal ;D ;)" 4 saatte Ankaar' dasın... ;) :D ;D

Millenium' um 2. on yılı sanada mutluluk, sağlık ve bol para getirsin...
Kardeşimede şimdiden 2.on yılın başında başarılar, Allah zihin açıklığı versin, şans versin....

Saygılar, Sevgiler....

Etiketler
Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road Duyurusu (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)

Işık dağında kutlama çok keyifli olacak bence...

Umarım katılabilirim...
Adımı eklerim netleşince...

Sevgiler herkese...

LİSTEMİZ

01- Zerrin Yiğiter Binek Araç
02- Cem Şahin Binek Araç
03- Mehmet Emin Aydın GD 300
04-
05-
06-
......
.....
....
...
..
.
40-
.
.

;D ;D ;D ;D

" S i l " d ü ğ m e s i n e r e y e s u n da ;D ;D ;D

Alfonse' Alıntı:
Cenk,
Kerim gibi, aynı şekilde bebeğinizi, ilk chirismas' ını ve sizleri tebrik ederim....

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun....

Saygılar, sevgiler....

Çok saol Alp, senin de yeni yılın kutlu olsun. Umarım yeni yıl sana ve ailene sağlık, mutluluk, bol şans ve başarı getirsin.

Görüşmek dileğiyle,

Cenk

Ankda olucam ama tam net değil benım ,snr netleşirse ismimi eklerim

Alp çok teşekkürler,
Yeni yılın,sana sağlık,başarı ve mutluluklar getirmesini dilerim.
Tırtıllı lastiklerle,kocaman beygirlerle,her türlü arazide güler yüzün eksik olmasın ;D ;D ;D

Eşimi ikna etmeye çalışıyorum :-*

Can, listede adını görmeliyiz senin de :smiley:

jan' Alıntı:
Ankda olucam ama tam net değil benım ,snr netleşirse ismimi eklerim

Barrış, ben daha önce de yılbaşını Işık Dağında geçirmiştim, inan çok keyifli oluyor, ateş başı muhabbetleri, şehir gürültüsünden çok daha keyifli, eşinin ikna olmasını diliyorum :smiley:

BARSEM' Alıntı:
Eşimi ikna etmeye çalışıyorum :-*

Necmi Abi teşekkürler, sanada mutlu yıllar diliyorum :smiley:

.com' Alıntı:
Açıkcası offroad ve kamp kulağa hoş gelse bile muhtemelen yılbaşı günü yine yollarda olacağım. İstanbul dönüşüm büyük bir ihtimalle yılbaşı gününe denk gelecek ve o kadar yoldan sonra ne yalan söyleyim sıcak bir mekanda eğlenceli bir ortamda ateş suyu benim için çok daha iyi olacak.

Katılımcı arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler ve mutlu yıllar dilerim...

Tolga senin ve Meltemin yeni yılını kutluyorum, mutlu yıllar diliyorum :smiley:

tolgameltem' Alıntı:
Maalesef yılbaşında İstanbul'da olacağımızdan gelemiyoruz.Bütün ailenin şimdiden yeni yılın sağlık,mutluluk ve şans getirmesini dileriz.

Evet Alp, çok keyifli oluyor gerçekten, beton yığınlardan uzakta, doğanın içinde olmak, belki bütün yıl doğada oluruz Işık Dağında girince yeni yıla :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Işık dağında kutlama çok keyifli olacak bence...

Umarım katılabilirim...
Adımı eklerim netleşince...

Sevgiler herkese...

LİSTEMİZ

02- Cem Şahin Binek Araç
04-
05-
06-
......
.....
....
...
..
.
40-
.
.

;D ;D ;D ;D

LİSTEMİZ

02- Cem Şahin Binek Araç
04- Mehmet Ekim Binek Araç
05- Kübra Ekim Binek Araç
06-

ceranus' Alıntı:
Barrış, ben daha önce de yılbaşını Işık Dağında geçirmiştim, inan çok keyifli oluyor, ateş başı muhabbetleri, şehir gürültüsünden çok daha keyifli, eşinin ikna olmasını diliyorum :smiley:

Eşimin soğukla pek arası yok da ondan, yoksa o da sever doğada olmayı.
Üstelik Işık Dağı -özellikle ampul göl- bizim mekandır ;D
Ayrıca ben de 2002'ye dağda girmiştim, Antalya'da. Nekadar keyifli olduğunu biliyorum yani. Hele de benim gibi bir doğa tutkunu için inanılmaz bir şey...

Geçen yıl Aralık ayında yine Işık Dağındaydık, fotoğraflarını görmek isterseniz buyrun linkine :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21693.0

Ateş başında üşümemesini sağlayacak yöntemlerim var kamp koltuklarının altlarına köz alıyoruz ve tüm gece sıcacık oturuyoruz ;D

BARSEM' Alıntı:
Eşimin soğukla pek arası yok da ondan, yoksa o da sever doğada olmayı.

ceranus' Alıntı:
Ateş başında üşümemesini sağlayacak yöntemlerim var kamp koltuklarının altlarına köz alıyoruz ve tüm gece sıcacık oturuyoruz ;D

Bunu ileticem kendisine, bakalım faydası olacak mı?
Ekstra yalvarmaya devam tabii...

ceranus' Alıntı:
Ateş suyu serbest ve sınırsız havai fişek gösterisi yapabilirmiyiz yani festivaller gibi. ;) :D ;D

Alp bütün söylediklerini aynen yapıcaz ;)

nice yıllara :-*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri