Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road Duyurusu (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,583
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road Duyurusu (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)

Hoşgeldin Can :smiley: Gelebilirsin sanırım, buluşma saatimiz 13.00 oldu, rahat rahat yetişirsin sanırım :smiley: Sınavlar nasıl, bitti mi ?

Etiketler
Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road Duyurusu (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)

snvlar iyidi mezun oldum daha doğrusu okl hayatımdan emeklı oldum

Mezun olmana pardon emekli olmana çok sevindim ;D :D

;D ;D ;D ;D ;D

jan' Alıntı:
Tebrikler can, geçmiş olsun :smiley:

Benim katılımım askıya geçti...
Netlik sabah belli olacak...

Gelebilirsem görüşürüz.
Net durumu konu kilitlenene kadar bildiremezsem hepinize Selamlar, Saygılar, İyi Eğlenceler...

İyi seneler...!!!

Sevgiyle, dostça, nice senelere....

Günaydın arkadaşlar, hava durumu gayet güzel gösteriyor, gündüz 14 C derece gece 3 C derece, bu durumda dağda sıcaklık gece en düşük 0 C derece olacaktır, oldukça iyi bir hava olacak :smiley:

Ben 2 saat sonra yola çıkacağım, hazırlıklarımı tamamlamaya çalışıyorum, börekler fırında pişiyor :smiley:

Katılacak olan ve katılamayacak olan tüm Gezenbilir Ailesinin yeni yılını kutluyorum, sevgiler, selamlar..

Zerrin Yiğiter

jan' Alıntı:

Tebrikler Can, gerçek hayata hoşgeldin ;D

Arkadaşlar hepinizin yeni yılını kutlarım, sevgiler,

Bugün bize katılamayanlar, yarın sabah çıkıp gelebilirsiniz ;)

Gezenbilir dostlarımın yeni yılını kutluyorum; 2010 yılının herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim.

Cenk

ceranus' Alıntı:
Bugün bize katılamayanlar, yarın sabah çıkıp gelebilirsiniz ;)

Zerrin hanım yılbaşı akşamından sonra zor kalkarız heralde :smiley: Katılan herkese eğlenceli geziler diliyorum. Fotoları merakla bekliyorum...

Selamlar,
Yukarıda yazdığım gibi sabah durumum netleşti.....

Maalesef özel bi sebepten dolayı katılamıyorum...

Yeniden herkesin yeni yılı kutlu olsun.....

Sevgiler...
Sağlıklar...
Saygılar...

Alfonse' Alıntı:
Tebrikler can, geçmiş olsun :smiley:

msmt' Alıntı:
Tebrikler Can, gerçek hayata hoşgeldin ;D

Arkadaşlar hepinizin yeni yılını kutlarım, sevgiler,

arsamax' Alıntı:
Merhaba Can,

Hayırlı olsun, okul sonrası hayatında başarılar...

çok tşkler hepinize

ben ztn oklla beraber çalışıyodum siteler dükkanda.

orda yardımcı olmaya çalışıyodum okurken, şimdi hep orda olucam.

Zerrin' le ve arkadaşlarla bi kaç kere görüştüm tel ile....
Muhteşem eğleniyorlarmış....

Ben bu özel geceyi ailemle birlikte geçirmek durumundaydım ve 12' den sonra davetli olduğum bi dostalarımın evine gittim bi kaç saat.
Çok keyif aldım gecemden....

Ama... :smiley:

Işık dağındaki kutlamayı ve kampı düşündükçe çatır çarır çatladım kıskançlıktan valla :p :p
Bu sefer kaçan balık hakketen büyük oldu ;) ;D

Dönüşlerini ve paylaşımları merakla bekliyorum....

Herkese yeniden iyi seneler.... :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileeerrrrr...... ;D ;D ;D ;D

Yılbaşında Işık Dağı Kampımızın görsellerini ve anlatımını bu başlıkta paylaşıyoruz.

Çok güzel bir kamp ve yılbaşı kutlamasını hep birlikte gerçekleştirdik, eğlendik, güldük, off-road yaptık, katılan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkürler ediyorum :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45651.new#new

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri