Merhabalar bu yılın bizim için açılış kampımız saroz uzunkum'u sizlerle paylaşmak istedim .
Gitmek isteyen arkadaşlarım var ise her konuda bilgi verebilirim
Sahili olsun denizi olsun insanları olsun çok güzel bir yer ayrıca bu zamanlarda kampçıların yogun oldugundan en keyifli zamanı . Yiyecek veya diğer ihtiyaçlar için 4 km ilerideki köyden temin edebilirsi. Tuvalet ve duş imkanı olan geceleri kumsalda çadırınızın önünde ateş yakabilirsiniz sadece günlük olarak 20tl kadar bir ücreti var aracınız ve çadırınız dahil kişi başı ücretde alınmıyor.
Gitmenizi tavsiye edebilirim. İstanbula uzaklığı 270 KM civarında . Kampımızdan bir kaç fotoğraf ... )
Ben teşekkür ederim. Çadırın markası ve modeli budur ( quechua t6.2 xl air ) şu an işyerinde oldugum için çok fazla fotograf malesef yok ancak arama motoruna yazdıgınızda bulabilirsiniz. Alıcaksanızda size gerçekten tavsiye edebilirim
Koltuklar REAL marketten almıştık ama markasını tam olarak hatırlamıyorum ancak markette kampçılık ili ilgili reyonda bulmanız mümkün fiyatı ise 29 TL idi. Rahatlığına diyecek yok gerçekten çok kullanışlı tavsiye ederim )
Sizce bu kampta bir kadın tek başına kalabilir mi? Güvenli mi?
Ve çadırlar denize ne kadar uzaklıkta? Fotoğraflar açılmadı, açılsa belki sormama gerek kalmazdı.
Burası değilse, Saroz Bölgesi'de tek başına bir kadının kalabileceği kamp biliyor musunuz?
Teşekkürler.