Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jimny_Mehmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,568
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

Bi işaretde ben koyayım. Bakalım babaannede neler olacak :smiley: :smiley:

Etiketler
Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

arwin' Alıntı:
Standart araç sahiplerinin incelemesinde fayda vardır.. ;D ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26181.0
Anlaşılmıştır Ahmet bey, 30 bölüm tekmili birden incelenmiş olup, benim boyumu aşacağı kanaatine varılmıştır.teşekkür ederim... :-\

ufukozkan' Alıntı:
Bi işaretde ben koyayım. Bakalım babaannede neler olacak :smiley: :smiley:

Gerçek mi bu ::smiley:

Çaydanlık İstanbul'a mı geliyor, hadi bakalım :smiley:

olcaytogezer' Alıntı:
Anlaşılmıştır Ahmet bey, 30 bölüm tekmili birden incelenmiş olup, benim boyumu aşacağı kanaatine varılmıştır.teşekkür ederim... :-\

Olcayto Bey hevesinizi kırmayın, olmazsa parkuru biraz yumuşatırız veya babaanne yokuşunu isteyen çıkar, isteyen alternatif yoldan geçer ;)

olcaytogezer' Alıntı:
Olcayto bey boy kısmını dert etmeyin, aracınıza hemen bir yüksetme ayarlıyalım... :smiley:

sen öyle san o masum yüznün arkasındaki cakallığı bilmezsin esracım bin tane hesap kitap yapar :smiley:

SDC' Alıntı:
Gerçek mi bu ::smiley:

Çaydanlık İstanbul'a mı geliyor, hadi bakalım :smiley:

Olcayto Bey hevesinizi kırmayın, olmazsa parkuru biraz yumuşatırız veya babaanne yokuşunu isteyen çıkar, isteyen alternatif yoldan geçer ;)

telefondan yazmaya calsyrm ama yazamıyorum galıba ısteyenler gırecek babaanneye ama yapılı olup gırmemek yokkkkkk

Geçen hafta Gezenbilir'le bir arada olmak harikaydı ve parkur da tam benim gibi çaylaklara göreydi. Evdeki vize problemini halledebilirsem ;D Gezenbilirin tüm etkinliklerinde bulunmak isterim ama bu parkur sanırım çok daha zorlu. Standart araçla bu geziye katılmak için tecrübem ve aracım (2006 L200) yeterli olur mu?

Bir de yavaş yavaş ekipmanları toparlamak lazım U kilit, strap falan yok, temel ihtiyaçlar nelerdir ve nereden alırım fiyatları falan nedir??

Öncelikli İhtiyaç listesi:
1. Yedek anahtar :smiley:
2. çizme, yağmurluk

Mehmet_Can' Alıntı:
telefondan yazmaya calsyrm ama yazamıyorum galıba ısteyenler gırecek babaanneye ama yapılı olup gırmemek yokkkkkk

Ben Elizabeth ile deneyeceğim :smiley:

Standart defender ama bu haliyle bile diğer araçlara göre 3" yükseltilmiş gibi zaten...

Zaten uysada girerim, uymasada, en kötü ihtimalle geri dönerim ama denemezsem içime dert olur ;D ;D ;D

denemekte fayda vardır,zorlu ve güzel bir etap ,buluşma saatini daha erkene alın 8.30gibi malum günler kısa ,çok araç katılımı olur ise sıkıntı yaşanmasın

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 20

pancarmotorcu' Alıntı:
denemekte fayda vardır,zorlu ve güzel bir etap ,buluşma saatini daha erkene alın 8.30gibi malum günler kısa ,çok araç katılımı olur ise sıkıntı yaşanmasın

o zaman hareket saatini 09.00 yaptık 09.00 da hareket

bu geziyi mog paklar :smiley: demedi demeyin
rehberi memetcan olanın tekeri çamurdan çıkmaz:smiley:

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 20

ee arkadaşlar yok mu artıran işaret koymayalım direk yazalım ismimizi listyeye : )))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri