Anlaşılmıştır Ahmet bey, 30 bölüm tekmili birden incelenmiş olup, benim boyumu aşacağı kanaatine varılmıştır.teşekkür ederim... :-\arwin' Alıntı:Standart araç sahiplerinin incelemesinde fayda vardır.. ;D ;D
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26181.0
ufukozkan' Alıntı:Bi işaretde ben koyayım. Bakalım babaannede neler olacak![]()
![]()
olcaytogezer' Alıntı:Anlaşılmıştır Ahmet bey, 30 bölüm tekmili birden incelenmiş olup, benim boyumu aşacağı kanaatine varılmıştır.teşekkür ederim... :-\
ulusotomotiv' Alıntı:gelde evlen şimdi)))
Olcayto bey boy kısmını dert etmeyin, aracınıza hemen bir yüksetme ayarlıyalım...olcaytogezer' Alıntı:Anlaşılmıştır Ahmet bey, 30 bölüm tekmili birden incelenmiş olup, benim boyumu aşacağı kanaatine varılmıştır.teşekkür ederim... :-\
SDC' Alıntı:Gerçek mi bu :
Çaydanlık İstanbul'a mı geliyor, hadi bakalım
Olcayto Bey hevesinizi kırmayın, olmazsa parkuru biraz yumuşatırız veya babaanne yokuşunu isteyen çıkar, isteyen alternatif yoldan geçer![]()
Mehmet_Can' Alıntı:telefondan yazmaya calsyrm ama yazamıyorum galıba ısteyenler gırecek babaanneye ama yapılı olup gırmemek yokkkkkk
pancarmotorcu' Alıntı:denemekte fayda vardır,zorlu ve güzel bir etap ,buluşma saatini daha erkene alın 8.30gibi malum günler kısa ,çok araç katılımı olur ise sıkıntı yaşanmasın
SDC' Alıntı:Gerçek mi bu :
Çaydanlık İstanbul'a mı geliyor, hadi bakalım![]()