Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jimny_Mehmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,432
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

ben bugun 2.0 suzuki GV 3 inç yukseltme kitli aracımla aynı parkurdan çıktım sakin ve sabırlı davranırsanız 4Low 1 vites 3.5 ile 4.5 devir arası rahatlıkla cıkarsınız soğuk kanlı olmakta fayda var bf lastik vardı mt gerisi standart yani arac peşpeşe girdik ben problem yaşamadım

Etiketler
Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

efsanede geliyor
strep+traktor+mangal+huseyın en ıyı donanımımız hepımıze yeter

Ben de sizinle bir siftah yapmak istiyorum lakin biriniz arayıp bu buluşma yerine nasıl gelinir haber verirse sevnirim zira karşının jipiyim 0532 257 54 25

im Araç Donanım

1. Mehmet Can.........................Range Rover MT lastik, telsiz, vinç, %100 kilit
2. Esra Akeroğlu........................Renault %100 Donanımlı Fotoğrafçı
3. Sevtap Dilek Çimen................Defender90 MT lastik, vinç, telsiz
4. Burak Akkan.........................Toyota LC-FJ40 Petlas lastik, telsiz
5. Olcayto Gezer.......................Suzuki Vitara 1.6 JLX Standart araç, halat, U kilit, karabina, telsiz
6. Özer Ertekin.........................Suzuki G.V. 3' yükseltme, A/T Lastik, Strap, U kilit
7. Cemil Karabel,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, CJ5 4" yükseltme , kilit, şapkalı, vinç, halat , kabak lastikler şimdi başkan jipden ödünç lastik istemeye gidiyorum.

Bütün off road camiası Belgratta olacak. Benim bildiğim 3 grup var.

Kavşaklarda dikkatli olun, yoğun trafikte sürat kaza demektir ;D

1. Mehmet Can.........................Range Rover MT lastik, telsiz, vinç, %100 kilit
5. Olcayto Gezer.......................Suzuki Vitara 1.6 JLX Standart araç, halat, U kilit, karabina, telsiz
6. Özer Ertekin.........................Suzuki G.V. 3' yükseltme, A/T Lastik, Strap, U kilit
7. Cemil Karabel,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,CJ5 4" yükseltme , kilit, şapkalı, vinç, halat , kabak lastikler şimdi başkan jipden ödünç lastik istemeye gidiyorum.
8. Barış TUTAL.........................Suzuki G.V. 3K Standart

maalesef lastik ve jantlar yarına anca gelecek benim heves kursagımda kaldı sizlere iyi eglenceler diliyorum.

güncel liste aşağıda.

7. Barış TUTAL.........................Suzuki G.V. 3K Standart

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 20

7. Barış TUTAL.........................Suzuki G.V. 3K Standart
8. Hasan ERMAGAN...................wj cherokee 2'' yükseltme,MT lastik,telsiz,U kilit,strap,balta,kürek,testere,mangal,mangal kömürü, :smiley: :smiley: :D :D

2. Sevtap Dilek Çimen................Defender90 MT lastik, vinç, telsiz
3. Burak Akkan.........................Toyota LC-FJ40 Petlas lastik, telsiz
4. Olcayto Gezer.......................Suzuki Vitara 1.6 JLX Standart araç, halat, U kilit, karabina, telsiz
5. Özer Ertekin.........................Suzuki G.V. 3' yükseltme, A/T Lastik, Strap, U kilit
6. Barış TUTAL.........................Suzuki G.V. 3K Standart
7. Hasan ERMAGAN...................wj cherokee 2'' yükseltme,MT lastik,telsiz,U kilit,strap,balta,kürek,testere,mangal,mangal kömürü,

Malesef bende kendimi listeden silmek zorunda kaldım. Bizim face oğlan hasta. saat başı pansuman gerekiyor ve bırakabileceğim kimse yok. Dr.ların teşhisi yangın sonrası travma kaynaklı bağışıklık sistemi düşmesi ve vücudun tepkisi :( Geçecek inşallah.. Ama bu süre içinde yanında olmam gerek..

Lütfen çekebildiğiniz kadar fotoğraf çekin, bari öyle avunayım.. İyi eğlenceler..

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 20

gelecek arkadaşlarlar sabah saar 8.30da toplanma yerinde bulunmaları gerekmektedirrr....

Valla 9:00 u bulabilir, zaten en son 9:00 denmişti. Beraber gelicek arkadaşlar var ve buluşma saati 9:00 olarak söyledim. Bu saatten sonra aramak hoş olmaz.

Mehmet_Can' Alıntı:
gelecek arkadaşlarlar sabah saar 8.30da toplanma yerinde bulunmaları gerekmektedirrr....

Bakkan' Alıntı:
Valla 9:00 u bulabilir, zaten en son 9:00 denmişti. Beraber gelicek arkadaşlar var ve buluşma saati 9:00 olarak söyledim. Bu saatten sonra aramak hoş olmaz.

tamamdır problem değil : ) zaten bizim ordan çıkmamız 9.30 u bulacak sanırım ama ben toparlanalım diye 8.30 yazdım . )

Tamamdır, erken gelmeye çalışırız. :smiley:

Mehmet_Can' Alıntı:
tamamdır problem değil : ) zaten bizim ordan çıkmamız 9.30 u bulacak sanırım ama ben toparlanalım diye 8.30 yazdım . )

merak etmeyin %90 ihtimalle sivil savunmacılardan da katılım olucak en kötü baktınız jeep saplandı size isveç oturağı yaparlar yukarı çekerler nisan mayıs gibi jeep leri almaya giderseniz korkunuz olmasın mehmetcan da sivil savunmacı çok zor durumda kalınırsa bende teyakuz halinde telsiz başında beklio olurum hehe bişi olursa gelirim yemek battaniye filan çay corba

Ayazaga_Kroki.png

bu geziden evine geri dönen bir tek mehmetcan olursa şaşırmayın :smiley:) hele de yağmur yağarsaa...

expres' Alıntı:
bu geziden evine geri dönen bir tek mehmetcan olursa şaşırmayın :smiley:) hele de yağmur yağarsaa...

Sevgili Mehmet,
Sen gelip bizi çekmezsen dönemeyiz tabi. Hadi biz belki ama, sen gelmezsen Barış kesin dönemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SON KONULAR - FORUM

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.