KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Serkan bey ,Salih bey Marmaris fotoğraflarına kavuştuk nihayet.Bayramınız güzel geçmiş ,bizde Karşıyakayı bekledik,ne olur ne olmaz diyerek.Elbet bizde Mermarise bu güzelliklere kavuşacağız.İyi bir gezi ve dostluklar edinilmiş ALLAH artırsın.Tüm paylaşanlara ve doğaya TEŞEKKÜRLER. SEVGİ ve SAYGILAR.
Bir karavan kamp sahibi olarak sizi aramızda görmek çok sevindirici ,hoşgeldiniz.sizi karavan tanışma bölümüne diğer forum arkadaşlarımızla tanışabilmeniz ,kampınız hakkında birinci ağızdan bilgi alabilmek için bekliyoruz evcan ailesi.
Merhaba ...teşekkür ederim ilginiz için.Ege pil Mustafa abi tavsiye etmiş mutlaka uğrayın demişti.Tanışmak yaza kaldı artık.Yeriniz çok güzel ve sevimli..İnşallah yazın görüşürüz.sağlıcakla kalın.
Nerde hareket, orada bereket. Ne güzel şeyler yaşamışsınız, herhalde bu kadar değildir, ben dayanamayıp araya girdim,
çok güzel görünüyor herşey,sanki ben de oaradaymışım gibi hissettim.
Biz bu bayram el öptük, geçen bayram peşinatı tamamlayamamıştık, bu bayram da harçlık verdiler, mutlaka topladığımız
miktarla elimizdekini birleştirip kendimize bir araç alacağız. Ne yapalım.
Serkan bey yazlık yörelerin kış aylarındaki yüzleri genellikle pek bilinmez. Siz bize bu yöre hakkında güzel bilgiler vermişsiniz. Bu mevsimde de rahatlıkla buralara geziler yapılabilir, sessizliğin tadı çıkarılabilir...
Paylaşımınız için teşekkürler
Haşmet bey ....ben yağmuru ve kışıda deniz kenarında çok severim.İnanılmaz güzel ve keyifliydi.Hatta acele karavanın ön tentesini kurup yağmuru çay içerek seyretmekte çoookkk keyifliydi.Ben hep bu yöreye yerleşmeyi düşündüğümden her mevsimini içimde yaşamak istedim...Offf Offf....