Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Yine Marmaristeyiz (15 - 20 Kasım 2010)</b><br />
<br />
resim koydum ama not düşmedim özür dilerim evcan kampikten görüntü</div>
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Yine Marmaristeyiz (15 - 20 Kasım 2010)</b><br />
<br />
"Teşekkür ederim..Şeref abi....Bir Marmaris birde Karaburun---Mordoğan emeklilik hayalim....Nasip belkide komşu oluruz."<br />
<br />
İnşallah derim Serkan bey Mordoğan emekliler için gerçekten güzel bir yerdir.</div>
<br />
Çok güzel fotoğraflar,<br />
Paylaşımlar için teşekkürler...</div>
<br />
Serkan Kardeşim bilgisayarda birsorun vardı resimlere ve yazılanlara yeni bakabildim.<br />
Gerçekten nefis geçen bir bayram tatili, helal olsun inşallah bizde birgün beraber gideriz.Tabiki Metin Abi-Sami Bey ve biraderinle beraber.<br />
Güzel anlatımın ve harika resimler için geçde olsa teşekkürler.<br />
Tüm karavancı dostlara selamlar ve sevgiler..</div>
<br />
Serkan bey, sessiz, sakin, ancak çok doğal bir ortamda bayram tatilini geçirmişsiniz. Artık baharı dört gözle bekliyoruz, yeni rotalar için. Size daima zevkli geziler yaşamanızı ve paylaşmanızı diliyoruz.</div>
<br />
serkan bey imrenerek okuyorum yazılarınızı,darısı biz karavanı olmayanların da başına inş</div>