Merhaba tüm arkadaşlar lastik işini çözdüm daha dogrusu çok acildi hızlıca aldım çünkü lastiklerin 3 ündede yanaklarında ciddi çatlamalar ve kesikler vardı acil oldugunu belirttim ve kararımı daha önceden resimde gördügünüz 3kapı suzukımdeki kumho lastiklerden kullandım karda virajda suda mükemmeldi en azından bildigim kullandıgım lastigi alıyım dedim ve linea aracımdakı başarılı kış lastiginden sonra suzukımdeki aynı modeli ve beyaz yazılı olanını uzun bir ugraştan sonra buldum ebatıda iyi oldu 195-80 15 lassa marka olan üzerindeki lastikler yerine 205-75-15olarak degiştirdim ve cidden hem oturuşu hem çamurluk mesafesi çok hoş oldu 8) beyaz yazılar ise herzamanki gibi mükemmel açtı arabayı bu arada araçla offroad yapmıcama göre çamur lastigi vsvs yapmadım ugultu ve yakıt açısından da degerlendirdim hafta sonları ufak bir balık keyfim var olursa orda azcık bir topraga deger 50metre filan ;D ;D bu yüzden bu modeli seçtim sizleri bilemem ama ben kıyamıyom arabalarıma valla niye jip o zaman derseniz balık hobim ve esas hobim olan çekme karavan için diyim
Birde aracı aldıgım arkadaş mühendis alt tabana fabrikasında özel tezgahlarda bilgisayarla çizip mükemmel bir saç sistemi yapmış karteli bırakın en ufak bir aksama sürtecek bişey bırakmamış her yere girebilirsin dedi
serviste bile hasta oldular arkadaş yaparsa seri üretim halinde bize yapsın satak dediler
oda olmaz dedi
aldıgım arkadaş abi korkma dal istedin yere en ufak bişey olursa beni ara dedi tabi ben onada kıyamam dedim
sadece ufak bir yükseltme yapılsa araç çok havalelimi olur die düşünüyorum sonuçta jip bu bazı doblo gibi araçlarla ışıkta yan yana gelince doblo ile yüksekligi neredeyse aynı az yükseltsek aracın ayrodinamigi bozulurmu tehlikeli olurmu süratte ve virajlarda onu merak ettim fotoları koyuyorum bügün bizim hatunla birlikte aracı tavan taban koltuklar dahil komple özel ilaçlarla oto kuför yaptık
lastiklerde hesaplı ve tam istedigimiz gibi oldu baya karlı çıktık sanırım bügün oto kuaför beleşe geldi para lastiklere gitti ;D ;D yarına artık başka projeler olcak sistemlerimi yavaş yavaş kuruyorum lastikler için fikirlerinizi bekliyorum herkese selamlar