Yine Yeniden Hoşgeldin SUZUKİMMM :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,143
Ynt: Yine Yeniden Hoşgeldin SUZUKİMMM

Ya bu arabaların duruşu da şeker gibi!
Al beni cebine koy götür diyor.

İlhami Bey bu arada sisizn araç XL-7 değilmiydi?

Etiketler

turoktr' Alıntı:
Ya bu arabaların duruşu da şeker gibi!
Al beni cebine koy götür diyor.

İlhami Bey bu arada sisizn araç XL-7 değilmiydi?

Evet sizinle özelde ve telefonla görüştüğümüzde XL7 idi
Ondada Zor Yollardaki gibi yükseltme ve lastik değişimi yapmak istemiştim. Olmadı olamadı zira lastik değişiminden sonra ayna-mahruti ihtiyacı hasıl olacak ve Türkiye şartlarında ağır devirini bulamadığım için HDI ile takas etmiştim.
Şimdi attan indim e...eğe bindim durumundayım ;D
İlyas bey konusunu sulandırdık diye inşallah kusurumuza bakmaz :-[

İlhami bey merhaba,

lastikten sonra aracınızın duruşu çok güzel olmuş..

ikinci düşündügüm araç hep Vitaradır...gönlümün 2.sultanı.. ;D

turoktr' Alıntı:
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. SUZUKI'ye dönmekle iyi yapmışsınız.
Ben de 2000 1.6 Vitara Vagon kullandım. 6 sene çok iyi bir beraberliğimiz oldu.

Ankara'da hangi servise götürdünüz?
merhaba teşekür ederim aracı ankara kanguru servisine götürüyorum ama herşey için degil genelde Mitsubishi servisi olan bir samimi arkadaşım var her çeşit jip ayriyetten yarış arabaları tamiri modifiye turbo vsvs işlerinde çok tecrübeli olan dürst esnaf bir arkadaşım var ona götürüyorum

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba İlyas Bey,

Yeni aracınız hayırlı olsun. Kazasız-belasız, güzel günlerde binmenizi dilerim.
Maşallah.

Barış
Merhaba barış bey teşekür ederim daha iyisi sizlerin olsun inşallah

Estafullah hocam rahat olun konu açık

ah be abiacele ettin gibime geldi lastik konusunda biraz ufak kalmış mt olmasa bile at olarak suzu lara yakışan çok guzel lastıkler var . ama nen yınede gule gule eskıt bırdahakıne farklı marka alırsın aracın çok harika gozukuyor gule gule kazasız belasız bin işallah . ama çomurun eksik olmasın diyemicem onu sen belirtmişsin zaten

Merhaba teşekür ederim Baran bey
valla araziye girmeyi düşünmüyorum daha dogrusu kıyamıyorum bu yüzden sadece asvaltta ve karda tutunan bir lastik baktım ama buda fena degil ufak 1-2deneme yaptım çamurda gayet başarılı tavsiye ederim bu arada araca ön koruma demiri yaptırdım port bagajda aldım bügünde ayak kısımlarını yapıcam akşama hazır olur gibi bakalım begenicekmisiniz diger port bagaj projemide resimlendirmiştim o başlık adındaki yazımada eklicem fotoları herkese selamlar

mrb. arkadaşlar aracın son halini sizlerle paylaşmak istedim
1-)4 lastik sıfır alındı
2-)ön koruma demiri
3-)port bagaj
4-)motor ve yürüyen bakımı
5-)oto kuaför
not: araç yükseltme- müzik sistemi (profosyonel yapılıcak)-sis farı-2.akü işlemleride kısa bir süre içinde yapıcam

Çok şık olmuş güle güle kullan.

Aynısından 2000 model vardı bende de çok memnundum.
2006 da takasa verip avatarımdaki aracı aldım.

turoktr' Alıntı:
Çok şık olmuş güle güle kullan.

Aynısından 2000 model vardı bende de çok memnundum.
2006 da takasa verip avatarımdaki aracı aldım.
Merhaba begenmenize sevindim teşekürler ilerdeki hedef zaten daha konforlu daha yeni model bir araç sanırım çok sürmez bende siizn aracınız gibi bişeyler alırım

ilyas merhaba;
O araç için kullanılabilecek en şık ön korumalardan birisini almışsın.. plakana bayıldım. iyi günlerde kullan.

MİCOMİCO' Alıntı:
ilyas merhaba;
O araç için kullanılabilecek en şık ön korumalardan birisini almışsın.. plakana bayıldım. iyi günlerde kullan.
Ahmet abi merhaba
plaka güzel valla bizde aldıktan sonra farkettik 1-2 kişide özelmi aldınız plakayı diyince gerçekten dikkat çektigini anladım ben özel alınmış olabilecegini düşünüyorum koruma demiri baya iyi oldu abi begendigine sevindim 2 model vardı digeri tampon hizzasında kaldıgından begenmedim umarım polislerle sıkıntı yaşamam bagaj için ne düşünüyosun abi birde o konuda fikrini alsam fena olmaz port bagaj başlılklı yazımda detaylı resimlerinide yayınladım inceliyebilirsin senın aracın üstü açılmasa sanada bitane yapardık

arac guzel olmusda cok alcalmıs bence yaylara bır baktır kapanmıısa benzıyolar bırde ıstege baglı yukseltme yaptıra bılırsın

Yan korumalar göz aldatıyor. Aracı yere daha yakın gösteriyor.Aslında bu tür yan korumaları arazi araçlarında tavsiye etmiyoruz. aracın arazi kabiliyetini azaltıyor ama aracada kalemgibi güzel bir görüntü verdiği tartışılmaz.