Yine Yeniden Hoşgeldin SUZUKİMMM :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,158
Ynt: Yine Yeniden Hoşgeldin SUZUKİMMM :smiley:

Ya bu arabaların duruşu da şeker gibi!
Al beni cebine koy götür diyor.

İlhami Bey bu arada sisizn araç XL-7 değilmiydi?

Etiketler

turoktr' Alıntı:
Ya bu arabaların duruşu da şeker gibi!
Al beni cebine koy götür diyor.

İlhami Bey bu arada sisizn araç XL-7 değilmiydi?

Evet sizinle özelde ve telefonla görüştüğümüzde XL7 idi :smiley:
Ondada Zor Yollardaki gibi yükseltme ve lastik değişimi yapmak istemiştim. Olmadı olamadı zira lastik değişiminden sonra ayna-mahruti ihtiyacı hasıl olacak ve Türkiye şartlarında ağır devirini bulamadığım için HDI ile takas etmiştim.
Şimdi attan indim e...eğe bindim durumundayım ;D
İlyas bey konusunu sulandırdık diye inşallah kusurumuza bakmaz :-[

İlhami bey merhaba,

lastikten sonra aracınızın duruşu çok güzel olmuş..

ikinci düşündügüm araç hep Vitaradır...gönlümün 2.sultanı.. ;D

turoktr' Alıntı:
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. SUZUKI'ye dönmekle iyi yapmışsınız.
Ben de 2000 1.6 Vitara Vagon kullandım. 6 sene çok iyi bir beraberliğimiz oldu.

Ankara'da hangi servise götürdünüz?
merhaba teşekür ederim aracı ankara kanguru servisine götürüyorum ama herşey için degil genelde Mitsubishi servisi olan bir samimi arkadaşım var her çeşit jip ayriyetten yarış arabaları tamiri modifiye turbo vsvs işlerinde çok tecrübeli olan dürst esnaf bir arkadaşım var ona götürüyorum

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba İlyas Bey,

Yeni aracınız hayırlı olsun. Kazasız-belasız, güzel günlerde binmenizi dilerim.
Maşallah.

Barış
Merhaba barış bey teşekür ederim daha iyisi sizlerin olsun inşallah

camouflage' Alıntı:
Evet sizinle özelde ve telefonla görüştüğümüzde XL7 idi :smiley:
Ondada Zor Yollardaki gibi yükseltme ve lastik değişimi yapmak istemiştim. Olmadı olamadı zira lastik değişiminden sonra ayna-mahruti ihtiyacı hasıl olacak ve Türkiye şartlarında ağır devirini bulamadığım için HDI ile takas etmiştim.
Şimdi attan indim e...eğe bindim durumundayım ;D
İlyas bey konusunu sulandırdık diye inşallah kusurumuza bakmaz :-[
Estafullah hocam rahat olun :smiley: konu açık

ilyasfb' Alıntı:
Merhaba tüm arkadaşlar lastik işini çözdüm daha dogrusu çok acildi hızlıca aldım çünkü lastiklerin 3 ündede yanaklarında ciddi çatlamalar ve kesikler vardı acil oldugunu belirttim ve kararımı daha önceden resimde gördügünüz 3kapı suzukımdeki kumho lastiklerden kullandım karda virajda suda mükemmeldi en azından bildigim kullandıgım lastigi alıyım dedim ve linea aracımdakı başarılı kış lastiginden sonra suzukımdeki aynı modeli ve beyaz yazılı olanını uzun bir ugraştan sonra buldum ebatıda iyi oldu 195-80 15 lassa marka olan üzerindeki lastikler yerine 205-75-15olarak degiştirdim ve cidden hem oturuşu hem çamurluk mesafesi çok hoş oldu 8) beyaz yazılar ise herzamanki gibi mükemmel açtı arabayı bu arada araçla offroad yapmıcama göre çamur lastigi vsvs yapmadım ugultu ve yakıt açısından da degerlendirdim hafta sonları ufak bir balık keyfim var olursa orda azcık bir topraga deger 50metre filan ;D ;D bu yüzden bu modeli seçtim sizleri bilemem ama ben kıyamıyom arabalarıma valla niye jip o zaman derseniz balık hobim ve esas hobim olan çekme karavan için diyim :smiley:
Birde aracı aldıgım arkadaş mühendis alt tabana fabrikasında özel tezgahlarda bilgisayarla çizip mükemmel bir saç sistemi yapmış karteli bırakın en ufak bir aksama sürtecek bişey bırakmamış her yere girebilirsin dedi :smiley: serviste bile hasta oldular arkadaş yaparsa seri üretim halinde bize yapsın satak dediler :smiley: oda olmaz dedi :smiley: aldıgım arkadaş abi korkma dal istedin yere en ufak bişey olursa beni ara dedi tabi ben onada kıyamam dedim :smiley:sadece ufak bir yükseltme yapılsa araç çok havalelimi olur die düşünüyorum sonuçta jip bu bazı doblo gibi araçlarla ışıkta yan yana gelince doblo ile yüksekligi neredeyse aynı az yükseltsek aracın ayrodinamigi bozulurmu tehlikeli olurmu süratte ve virajlarda onu merak ettim fotoları koyuyorum bügün bizim hatunla birlikte aracı tavan taban koltuklar dahil komple özel ilaçlarla oto kuför yaptık :smiley: lastiklerde hesaplı ve tam istedigimiz gibi oldu baya karlı çıktık sanırım bügün oto kuaför beleşe geldi para lastiklere gitti ;D ;D yarına artık başka projeler olcak sistemlerimi yavaş yavaş kuruyorum lastikler için fikirlerinizi bekliyorum herkese selamlar
ah be abiacele ettin gibime geldi lastik konusunda biraz ufak kalmış mt olmasa bile at olarak suzu lara yakışan çok guzel lastıkler var . ama nen yınede gule gule eskıt bırdahakıne farklı marka alırsın ;) aracın çok harika gozukuyor gule gule kazasız belasız bin işallah . :smiley: :D ama çomurun eksik olmasın diyemicem onu sen belirtmişsin zaten ;) :D

Baran 54' Alıntı:
ah be abiacele ettin gibime geldi lastik konusunda biraz ufak kalmış mt olmasa bile at olarak suzu lara yakışan çok guzel lastıkler var . ama nen yınede gule gule eskıt bırdahakıne farklı marka alırsın ;) aracın çok harika gozukuyor gule gule kazasız belasız bin işallah . :smiley: :D ama çomurun eksik olmasın diyemicem onu sen belirtmişsin zaten ;) :D
Merhaba teşekür ederim Baran bey
valla araziye girmeyi düşünmüyorum daha dogrusu kıyamıyorum :smiley: bu yüzden sadece asvaltta ve karda tutunan bir lastik baktım ama buda fena degil ufak 1-2deneme yaptım çamurda gayet başarılı tavsiye ederim :smiley: bu arada araca ön koruma demiri yaptırdım port bagajda aldım bügünde ayak kısımlarını yapıcam akşama hazır olur gibi bakalım begenicekmisiniz diger port bagaj projemide resimlendirmiştim o başlık adındaki yazımada eklicem fotoları herkese selamlar

mrb. arkadaşlar aracın son halini sizlerle paylaşmak istedim
1-)4 lastik sıfır alındı
2-)ön koruma demiri
3-)port bagaj
4-)motor ve yürüyen bakımı
5-)oto kuaför
not: araç yükseltme- müzik sistemi (profosyonel yapılıcak)-sis farı-2.akü işlemleride kısa bir süre içinde yapıcam

IMG_1016.jpg

IMG_1017.jpg

IMG_1020.jpg

Çok şık olmuş güle güle kullan.

Aynısından 2000 model vardı bende de çok memnundum.
2006 da takasa verip avatarımdaki aracı aldım.

turoktr' Alıntı:
Çok şık olmuş güle güle kullan.

Aynısından 2000 model vardı bende de çok memnundum.
2006 da takasa verip avatarımdaki aracı aldım.
Merhaba begenmenize sevindim teşekürler ilerdeki hedef zaten daha konforlu daha yeni model bir araç sanırım çok sürmez bende siizn aracınız gibi bişeyler alırım :smiley:

ilyas merhaba;
O araç için kullanılabilecek en şık ön korumalardan birisini almışsın.. plakana bayıldım. iyi günlerde kullan.

MİCOMİCO' Alıntı:
ilyas merhaba;
O araç için kullanılabilecek en şık ön korumalardan birisini almışsın.. plakana bayıldım. iyi günlerde kullan.
Ahmet abi merhaba
plaka güzel valla bizde aldıktan sonra farkettik :smiley: 1-2 kişide özelmi aldınız plakayı diyince gerçekten dikkat çektigini anladım ben özel alınmış olabilecegini düşünüyorum koruma demiri baya iyi oldu abi begendigine sevindim 2 model vardı digeri tampon hizzasında kaldıgından begenmedim umarım polislerle sıkıntı yaşamam bagaj için ne düşünüyosun abi :smiley: birde o konuda fikrini alsam fena olmaz port bagaj başlılklı yazımda detaylı resimlerinide yayınladım inceliyebilirsin :smiley: senın aracın üstü açılmasa sanada bitane yapardık :D

arac guzel olmusda cok alcalmıs bence yaylara bır baktır kapanmıısa benzıyolar bırde ıstege baglı yukseltme yaptıra bılırsın

Yan korumalar göz aldatıyor. Aracı yere daha yakın gösteriyor.Aslında bu tür yan korumaları arazi araçlarında tavsiye etmiyoruz. aracın arazi kabiliyetini azaltıyor ama aracada kalemgibi güzel bir görüntü verdiği tartışılmaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR