Yine Yeniden Hoşgeldin SUZUKİMMM :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,115

ilyasfb

Kamp II
Merhaba tüm suzukici arkadaşlarım
resimlerde görmüş oldugunuzu ilk füme 3kapı suzukimi bir anlık kararla anı bir çıkışla sırf ufak bagaj yok die sattım port bagajla filan çözemedim ve 2.resimde gördügünüz sıfır aracı abimin temiz oldugundan satıyo kaçırmayım dedim bagajı yol tutuşu vsvs. iyi die aldım ama araba bana hiçbir sıkıntı açmadı ve çokta menundum ama araçla ruhum özdeşmiyodu piknige gidiyorum balıga gidiyorum linea ile bir türlü aramızdakı iletişimi kuramıyoz aman altı sürtecek aman çizilecek derken vede en çok daglara bakınca yoldamı asvalttamı gitmekmi die düşündüm ve özgür olmayı seçtim ;D ;D ( offroad la hiçbir ilgim olmamasına ragmen hemde)ve gözümü karartım aracımı zararına verdim ve bu gidişe dur diyip!!! bizim hatunla en çok sevdigimiz renkte en çok istedgimiz modelde olan otomatık bu araca bügün itibariyle kavuştum ve eski sahibinin bize yardımcı olması ile birbirimize kavuştuk şimdi eski bir arabam var belki sorunlarda çıkarıcak ama çooooook çoooook mutluyuz ;D allah herkese böyle mutluluklar versin bir zamananlar woswos sevdasıyla çok ugraştık şimdide suzukı hastası olduk hadi hayırlısı özdede karavancıyız tabi ;)
Birde sorum olucak masraflar başladı tabi dedigim gibi aracı arazıye mecbur kalmadıkça sokmam kıyamamda :smiley: daha çok kar ve yagmura dayanıklı uzun yolsa ötmeyen bir lastik modeli arıyorum ve (a/t m/t vsvs gibi)lastik çeşitleri ne demek yarım yamalak biliyorum ??? ama a/t uygun istegime sanırım önceki suzukımde kumho road wenture a/t lastik vardı çok menun kaldım sizce ne almalıyım lassa var şuan üstünde ve 195 olan taban ebatını 205 yapmak isitiyorum yanaklarındakı yazınında beyaz olması şart :smiley: ankarada otoruyorum iyi bir kumho bayi bilen veya tanıyan varmı yada tavsiyeniz nedir YARİN ALICAM TAVSİYENİZE GÖRE herkese selamlar(bu arada adanada olan suzukıci siteden AHMET abime yardımları için teşekür ederim)

1.jpg

2 (1).jpg

3.jpg

4.jpg

Etiketler
Ynt: Yine Yeniden Hoşgeldin SUZUKİMMM :smiley:

noterden çıkar çıkmaz sanayiye görtürdüm araç pis ve lastik ihtiyacı var daha oynamaya başlamadım ;D

Hayırlı olsun aracınız..güle güle agız tadıyla kulanma nasip olsun.

eger ara ara araziye girecekseniz AT tipi BG Goodrich marka her iki amaca daha uygundur.
Gerçi Vitaracı arkadaşlar bu konuda daha iyi yorum yapacaklardır..

Hayırlı olsun ,güle güle kullanının.Benim aracımın lastikleri 195.80.15 AT COMPETUS -LASSA idi aynısı ile yeniledim,memnunum fakat tek kusuru yazıları beyaz değil.Sipariş ile geldiği için iade de etmedim. :mad:

İlyas'ım hayırlısı olsun. Yine yoldan çıkmışsın. :smiley: araç gülümsüyor gibi geldi bana. Vitaranın keyfi yerinde yani . Lastiğini çok iyi düşün. bir defa takıpta sonra memnun kalmadım değiştireyim şansı maalesef yok . Bütceni biraz yorar ama Bf Goodrich A/T seni tatmin edecektir. sadece yuksek hızlarda hafif bir uğultu alabilirsin ama hızla işimiz yok zaten . Nede olsa Vitara. AZ YAKAR AZ KAÇAR NETİCEDE BAĞIMLILIK YAPAR. :D :D :D

mrb :smiley: herkese tek tek teşekür ederim daha iyisi sizlerin olsun inşallah :smiley: yannız bu lastik işi nası olcak ankarada satılan biyer varmı BF LASTİGİ çünkü lastigin yanlarında çok derin çatlaklar var korkuyom gümlicek die agır agır dıkkatli gidiyorum bu yüzden acillllll almam gerek birde alıcagım lastigin yan taraftaki marka yazıları beyaz olsun istiyorum :D :D beyaz olmayınca kötü gözüküyo bence lastigin hakkını vermek gerek

MİCOMİCO' Alıntı:
İlyas'ım hayırlısı olsun. Yine yoldan çıkmışsın. :smiley: araç gülümsüyor gibi geldi bana. Vitaranın keyfi yerinde yani . Lastiğini çok iyi düşün. bir defa takıpta sonra memnun kalmadım değiştireyim şansı maalesef yok . Bütceni biraz yorar ama Bf Goodrich A/T seni tatmin edecektir. sadece yuksek hızlarda hafif bir uğultu alabilirsin ama hızla işimiz yok zaten . Nede olsa Vitara. AZ YAKAR AZ KAÇAR NETİCEDE BAĞIMLILIK YAPAR. :D :D :D
Ahmet abim araba nasıl ciidden bide sana bahsettigim şeyleri düşünürsek artılarını bugun servise gittim ustamdan sonra tirigeride 40binkm önce degişmiş rahatız gibi full servis bakımlı sadece eksozu açık uç takmış v8 gibi ses çıkıyo ;D ;D gaza basında herkes dönüp bakıyo kükrüyo maşallah ;D bahsettigim kadar varmı abi ankarada şuan 2 tane var bu renk 1 de bende ; :D

İlyasım gönül rahatlığıyla bin. ama ne kadar kıyamasanda ufak ufak araziye hazırlan. Bu virüs bir kere bulaştı sana çıkmaz. Arada sırada bir kaç doz çamur ister bu araçlar.Yakında senide tozlu çamurlu yollarda görmeyi umut ediyorum. Bu arada bende bugün ev için kaporayı verdim. Bugün yarın fiestayı satıp işi çözücem. (vitarayı eşim satma diye ağlamasaydı aynı gün satmıştım.Allahtan kapora almamıştım. birde vitaranın satışı zor derler)Güzel günler geçiriyoruz hep beraber.

MİCOMİCO' Alıntı:
İlyasım gönül rahatlığıyla bin. ama ne kadar kıyamasanda ufak ufak araziye hazırlan. Bu virüs bir kere bulaştı sana çıkmaz. Arada sırada bir kaç doz çamur ister bu araçlar.Yakında senide tozlu çamurlu yollarda görmeyi umut ediyorum. Bu arada bende bugün ev için kaporayı verdim. Bugün yarın fiestayı satıp işi çözücem. (vitarayı eşim satma diye ağlamasaydı aynı gün satmıştım.Allahtan kapora almamıştım. birde vitaranın satışı zor derler)Güzel günler geçiriyoruz hep beraber.
Abi ev işine sevindim arabanı satmadıgınada sevindim valla bana yar olmadı kımseye olmasın bari ;D ;D ev olayında gerçi sen bilirsin az çokta iskan olayına dikkat et birde belediyeden proje vsvs bakmanı tavsiye ederim birde ev raiş bedel yani belediyenin belirledigi 20-30bin neyse o degerdeden satılıyor biliyosun mesela 30binse deger satışta memur sorunca kaç üzerinden satış yapıcaksınız 1000tl artır 32 olsun sonra geriye dönük ceza oluyo ev 2kere aynı bedelden satılınca yani ortada ufakda olsa bi artış olması gerek ama arazı alırsan heleki hisseliyse kaçlira odediysen o degerden satış yap satışta fazla veririsin ama arazı ortakları ile mahkemelik olursan o gerçek deger üzerinden paranı alırsın yoksa raiş bedele razı olursun dip not veriyim dedim dikkatli ol die kursuna gittigimden biliyorum emlak expertizligi yaptım bi ara :smiley:

sağol kardeş. banka expertiz yapacak daireye. Biraz kredi kullancam. 15 yaşında bina zaten. Bankanın yapacağı expertizde hersey ortaya çıkar diye düşünüyorum.

MİCOMİCO' Alıntı:
sağol kardeş. banka expertiz yapacak daireye. Biraz kredi kullancam. 15 yaşında bina zaten. Bankanın yapacağı expertizde hersey ortaya çıkar diye düşünüyorum.
ok ama genede satış bedelini artırma işini sor derim abi en azından ankarada böyle sistem abi şu bf lastiklerin satıldıgı biyer varmı bügün sordum pek bilen yok mıclen satıyodur dedi biri

inan bilgim yok. sitede çok defa uygun fiyata bf goodrıch satanlar oluyor. biraz daha gez çürümüş lastiklerle. mutlaka yakalarsın. ben birkaçdefa niyetlendim. lastiklerim yeni olduğundan vazgeçtim.

mesela geçenlerde deli bir mud (çamur lastiği )vardı. Ölçuler otursa ikinci takım olarak balkonda tutar çamur banyosu yapmak istediğimde lastikçide değiştirir kullanırdım. Ama suzilere olmaz bu olculer.

linki atmayı unuttum http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67812.msg822929;topicseen#msg822929

Abi lastikler süpermiş valla baktım linke ama bu lastikler şehir içi olmaz sürekli sök tak oda bi zahmet jant uysa takım halde alınabilirmiş :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR