Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,809

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

tolgas' Alıntı:
bukadar bilimsel yaklaşma olaylara kürşat abi ya ;D walla ben kumda baya faydasını gordum kılıdın en azından landın battıgı ve kazdıgı yerden gectım oda bana yeter ;D

ya aslinda soyle diyim,

kilit = yardira yardira max tork ve gucu iki tekere aktararak gecme
TC = hangi tekere ne kadar guc gerekiyorsa azar azar patinaj cektirmeden goturmeye calisma

ama mesela uzun dik bir camurlu rampa cikiyorsun, tc surekli devreye girip aracin gucunu dusuruyor bir sure sonra, ve arac yari yolda tikanabiliyor. oysa kilit surekli patinaj ceke ceke yara yara cikartiyor. yada aks kesiyor ;D ;D ;D

mertin arabada mt degilde yol lastigi olsun , yada az disli genis baska bir lastik kumda hayatta batiramazsiniz

mert abı bnm arabanın gerı vıtesı bıraz kuvvetsız senınkı hakkını verıyo ama R nın ;D ;D kızmıyosunya ;D

ama mertle sizin sartlari esitlemek icin suzinin birini digerinin ustune koyup oyle gitmesi lazim ;D ;D ;D

kursat abı sen o dedıgın lastıklerden tak ben yıne batırırım o kumda senı ;D 4x4 traktörler gıtmıyo o nasıl gıdıcek ;D

Tempus' Alıntı:
ama mertle sizin sartlari esitlemek icin suzinin birini digerinin ustune koyup oyle gitmesi lazim ;D ;D ;D

;D ;D

sen gel sen gel senı fena gomcez o kuma gorcem senı tc nı abs ni sen bir gel helede orda tc mi pilotacmı gorcez

yalıkoy exsın mert batırma arastırmasÃÂ

tolgas' Alıntı:
kursat abı sen o dedıgın lastıklerden tak ben yıne batırırım o kumda senı ;D 4x4 traktörler gıtmıyo o nasıl gıdıcek ;D

traktor batar zaten, kumda en kotu lastik disleri olan lastikdir, kumda kumu kazmadan ezip ustunde giden lastik is yapar, ve en az patinaj ceken arac, mt lastikler kumda yarim tur patinaj cektigin an bitersin

ama en onemli etken lastik kadar agirlik , mesela mertin araba kumda batmamak icin 285 lastige ihtiyac duyuyorsa sen ayni isi 225 lastikle rahat yaparsin , cm kareye dusen agirlik oranindan
aslinda arazide agirligin avantaj oldugu hic biryer yok ;D

yok be canımmm... ne kızıcamm... beni batırmaya çalıştığınız her yerde siz battınız yaa ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
;D ;D

sen gel sen gel senı fena gomcez o kuma gorcem senı tc nı abs ni sen bir gel helede orda tc mi pilotacmı gorcez

valla istediginiz zaman ;D hatta mevzu kumsa mt leri cikarip at leri takip gelirim ;D

burda boşa konusuyoruz zaten arazıde işin rengi değişiyo ;D

ya bekleyinn... ;D ;D

3 hafta sonra ordayız.. suzi mi kalır disco mu görürüz yine ;D ;D

hatta soyle yapalim her disconun arkasina bir suzi baglayalim birbirimizi cekelim kumda noluyo ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
hatta soyle yapalim her disconun arkasina bir suzi baglayalim birbirimizi cekelim kumda noluyo ;D ;D ;D

yok abi yokk... aman diiim... kemerburgazın şilenin kumuna falan benzemiyo ;D ;D

walla bnm ıcın sıkıntı yok hertürlü warım nasılsa oralar bizim mekan ;D

kursat abı benı baglayıp kumda cek hemen notere gıdıp arabanın satısını verım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR