KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bukadar bilimsel yaklaşma olaylara kürşat abi ya ;D walla ben kumda baya faydasını gordum kılıdın en azından landın battıgı ve kazdıgı yerden gectım oda bana yeter ;D
kilit = yardira yardira max tork ve gucu iki tekere aktararak gecme
TC = hangi tekere ne kadar guc gerekiyorsa azar azar patinaj cektirmeden goturmeye calisma
ama mesela uzun dik bir camurlu rampa cikiyorsun, tc surekli devreye girip aracin gucunu dusuruyor bir sure sonra, ve arac yari yolda tikanabiliyor. oysa kilit surekli patinaj ceke ceke yara yara cikartiyor. yada aks kesiyor ;D ;D ;D
mertin arabada mt degilde yol lastigi olsun , yada az disli genis baska bir lastik kumda hayatta batiramazsiniz
traktor batar zaten, kumda en kotu lastik disleri olan lastikdir, kumda kumu kazmadan ezip ustunde giden lastik is yapar, ve en az patinaj ceken arac, mt lastikler kumda yarim tur patinaj cektigin an bitersin
ama en onemli etken lastik kadar agirlik , mesela mertin araba kumda batmamak icin 285 lastige ihtiyac duyuyorsa sen ayni isi 225 lastikle rahat yaparsin , cm kareye dusen agirlik oranindan
aslinda arazide agirligin avantaj oldugu hic biryer yok ;D