Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,933
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

cemtascioglu' Alıntı:
2 mayıs super bır gun olacak cok gulucez herhalde yada hep beraber bu hırsla komple batıcaz ormanın dıbınde ;D ;D ondan sonra gene baltaları gömeriz

abi gülme kısmı garanti... dünkü kadar eğleniriz... ama bu sefer denemediğimiz bir kaç inişi kesin denicemm... en kötü ön tamponu falan kırarım...

Etiketler

olm noter moter... noooluyorusss... ;D ;D

tolgas' Alıntı:
kursat abı benı baglayıp kumda cek hemen notere gıdıp arabanın satısını verım ;D

normalde cekerimde seni cektikce sen kuma gomulucen capa gibi olucan bende baticam fizik kurali ;D ve ayrica o kum 3 haftaya kadar dahada kuruyacak kurudukca direk batar hale gelicek, kumda batincada tek care kum paleti , yoksa cekmeyle birbirimizi cikaramayiz oraya gideceksek kesin hepimize birer kurek ve 2 tane kum paleti almaliyiz ;D

zaten bulent abi batarsa direk ustune kum atin kimse cikartamaz ordan ;D

ben dıyorum abı landların R kuvvetlı dıe sonra bana kızıyosunuz ;D

bosa alırız vıtesı sen dert etme nolmale doner

aslinda biz soyle yapalim bence o plajda bir tur attikdan sonra arabalari degiselim birde oyle tur atalim ;D ;D ;D

işin keyfı batmakta zaten haftasonu cok gulduk ;D mert abının kazdıgı yere gırdım kalıcagımı bıle bıle sırf eglencesıne ;D

batalım walla ama bu sefer cayımı ıçıcem cekmeden once ;D bende kaçtım herkeze ii gecelerrrr

günaydın arkadaşlar.... vay vayyyyy gene iyi kaynatmışsınız valla bravo size.....şu kumu merak ettim valla 2 mayısı bekleyelim vede görelim bakalım.....ya ayak basar basmaz batarız yada hiçbirşey olmamış gibi geçer gideriz .... bekleyip görelim.......

Günaydın abi sende AT ler olursa direk yürürsün MT lerle bilmem