KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
tek gittim yanıma bir co pilot alıp, kışın girmeye cesaret edemediğimiz rotalara girdim, genelinde kurumuş toprak ama bazı mezar şeklinde bataklıklar, unimog çukurları hala sulu ve fena battım 3 kere
günaydın arkadaşlar... sabah sabah the team 34 grubu olarak eller cebe lütfen.... bugün Olcayto kardeşim ve Mert birlikte giderek Mert in arabasına buzdolabı ve buzluk monte ettirecekler..böylece yaza hazırlık kampanyasının ilk hareketinide yapmış olacağız... artık bana almış olduğunuz yeşil efe yi soğuk ve de buzlu suyla içebileceğim....tabii sizlerde.... olayın maliyeti ve pazarlık kısmı Olcayto ve Mert tarafından halledilecek bedeli grup tarafından karşılanacaktır.ayrıca her aractan aylık 100 tl toplanacak ve bu paralar aracların eksikleri ve grubun ihtiyacları için harcanacaktır.8 araclık bir topluluk olduğumuz için öncelikle gelen kişilerin rahatınıda sağlamak adına portatif bir tente alma ihtiyacımız vardır.Örnek tente Ankara da tarafımdan görülmüş olup yeri ve fiatı konusunda Cihan kardeşimden yardım alınacaktır.ayrıca arabasında eksiği olan arkadaşlara da bu fondan yardım sağlanacaktır ...ihtiyacı olan arkadaşlarımız oluşturulan fondan destek alabileceklerdir.bu sebeble iğneada gezisinde ilk aidatlarımız toplanacak ve gerekli bilgilerde sizlere verilecektir....yapmış olduğumuz bu oluşumda katılmak istemeyenler varsa şimdiden burada söyleyebilirler saygı duyarız ....herşeyi baştan konuşarak ve sizlerle paylaşarak adım adım yol almak istiyoruz ve ileride olabilecek yanlış anlamalarıda baştan sonlandırmak amacındayız....THE TEAM 34 olarak bu uygulamayı başlatmayı uygun gördük...bu konudaki fikirlerimize katılmak istemeyen arkadaşlarımızda olursa onlarla da yol ayrımına geleceğimizi üzülerek belirtmek isterim ama ben hiçbir arkadaşımın bizlerden yada THE TEAM 34 ayrılacağını düşünmüyorum.