Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,748
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bu suziciler biraz dan hepimiz aslında LR ciyiz diyde topic açarlarsa da şaşırmam ;D

Etiketler

abi daha elimde çok şey ama kullanmıyorum... ;D ;D ;D

şimdi kullanıcam.. bi yerde batıcam kalıcam... bunlarla başbaşa olucam... çıkartmicaklar beni... ;D ;D

o yüzden biraz politik olmalıyım ;)

bu arazi işinde bence kilo cok önemli nekadar hafif okadar ii cok derin kanallarda zaten lr de kalıyo suzukıde

ya oda belli olmuyooo... bazen sen kalıyosun ben geçiyorum... bazen ben kalıyorum sen geçiyosun... biraz şansada bağlı bu iş ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
abi daha elimde çok şey ama kullanmıyorum... ;D ;D ;D

şimdi kullanıcam.. bi yerde batıcam kalıcam... bunlarla başbaşa olucam... çıkartmicaklar beni... ;D ;D

o yüzden biraz politik olmalıyım ;)

işin en güzel yanı sanal alemde çekilen savaş baltalarının, çamuru görünce gömülmesi...

eve simdi geldim 3 kere vinçledim çok fena yerlere girdim çooookkkk ;D ;D ;D 3 kere arabanın şase oturdu belgrad ormanını baştan aşşağı geçtim ;D

tek gittim yanıma bir co pilot alıp, kışın girmeye cesaret edemediğimiz rotalara girdim, genelinde kurumuş toprak ama bazı mezar şeklinde bataklıklar, unimog çukurları hala sulu ve fena battım 3 kere :smiley:

resimler videolar için bir başlık açayim :smiley:

günaydın arkadaşlar... :smiley: sabah sabah the team 34 grubu olarak eller cebe lütfen.... :eek: bugün Olcayto kardeşim ve Mert birlikte giderek Mert in arabasına buzdolabı ve buzluk monte ettirecekler..böylece yaza hazırlık kampanyasının ilk hareketinide yapmış olacağız... :D artık bana almış olduğunuz yeşil efe yi soğuk ve de buzlu suyla içebileceğim....tabii sizlerde.... ;) olayın maliyeti ve pazarlık kısmı Olcayto ve Mert tarafından halledilecek bedeli grup tarafından karşılanacaktır.ayrıca her aractan aylık 100 tl toplanacak ve bu paralar aracların eksikleri ve grubun ihtiyacları için harcanacaktır.8 araclık bir topluluk olduğumuz için öncelikle gelen kişilerin rahatınıda sağlamak adına portatif bir tente alma ihtiyacımız vardır.Örnek tente Ankara da tarafımdan görülmüş olup yeri ve fiatı konusunda Cihan kardeşimden yardım alınacaktır.ayrıca arabasında eksiği olan arkadaşlara da bu fondan yardım sağlanacaktır ...ihtiyacı olan arkadaşlarımız oluşturulan fondan destek alabileceklerdir.bu sebeble iğneada gezisinde ilk aidatlarımız toplanacak ve gerekli bilgilerde sizlere verilecektir....yapmış olduğumuz bu oluşumda katılmak istemeyenler varsa şimdiden burada söyleyebilirler saygı duyarız ....herşeyi baştan konuşarak ve sizlerle paylaşarak adım adım yol almak istiyoruz ve ileride olabilecek yanlış anlamalarıda baştan sonlandırmak amacındayız....THE TEAM 34 olarak bu uygulamayı başlatmayı uygun gördük...bu konudaki fikirlerimize katılmak istemeyen arkadaşlarımızda olursa onlarla da yol ayrımına geleceğimizi üzülerek belirtmek isterim ama ben hiçbir arkadaşımın bizlerden yada THE TEAM 34 ayrılacağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar merhaba,
düşünmüş olduğunuz uygulama için ben affımı rica ediyorum. Lütfen kusura bakmayın.

abi bu arada, tentenin yanında acil olarak bize masada lazım ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR