KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ya abi bu aytuğ denen yaratık arabasını çaktı buraya... yok dal telimi tak, yok stickerlarımı temizle.. yok bilmem ne...bide uanmadan bana diyo ki, arabaya benzin yok... yok artık ohaaa dedimmm ;D ;D ;D
zaten cekim bitince sana gelicek direk abi, rötar yaptık biraz 3 gibi sende olurum sanırım. Bizim igneadaya gelme ısımız imkansız gibi abi . Konuşuruz gelincede.
ya abi bu aytuğ denen yaratık arabasını çaktı buraya... yok dal telimi tak, yok stickerlarımı temizle.. yok bilmem ne...bide uanmadan bana diyo ki, arabaya benzin yok... yok artık ohaaa dedimmm ;D ;D ;D
Beyler ,
Bagaj, sepet vb tavana yapmayı düşündüğünüz herşey için ayaklar , barlar ve hatta küçük bagajlar da var vede herşeyden önemlisi Haldun bey süper insan bir ara uğrayın tanışın fikir alın , mutlaka ilerde gerekecek . Bilginiz olsun.
tşkler Aydın bey ... kusura bakmayın sormak durumunda kaldım bazı arkadaşlarda gelmek istiyor ama aracları yeterli olmuyor o sebebten sordum.... Kürşat ta tanıyorsa problem yok demektir anlayışınız için tşk ederim......