mertozzy' Alıntı:cem cemm..
bu arada cmt müsait olursan senle şu ikitelliye bi gidelim... bakalım bana göre bişiler var mı???![]()
cemtascioglu' Alıntı:cem kardeşş... arbnin dolaplarıda ucuz değil... ayrıca arb dolap ne kadar ses yapıyorsa buda o kadar ses yapacak..
kasap dolabı yapmayacağız herhalde
;D ;D
dıyorsun
cemtascioglu' Alıntı:olur gıderız ama hafta ıcı cmt full lum
mertozzy' Alıntı:bi az sabrettt... azıcık sabret... cmt kadar ;D ;D tam bilgi alayım... ona göre sende al arb ni yada alma... ben sana yapayım ;D ;D ;D
acele etme...
mertozzy' Alıntı:neyine fulllsün... uyuz herif... o zaman cuma gidelim.... anaaaa.. bugün perşembe olmuşşş ;D ;D
bu haftada bitti ;D
cemtascioglu' Alıntı:tamam cuma gıderız full um oglum hanımla takılcaz bosuycak
cemtascioglu' Alıntı:burak cıhaz ARB marka yanı gata en ıyı kalıte cıhanın arabada vardı dıkkat ettınmı adan dolabı actı 4 derecede ıcınden buhar cıkıyordu
red34' Alıntı:yaw bu arka koltukları bende kaldırsam .....salon salomanj bir şeyler yapsam.... ;D sevdim bu fikri buzdolabı ( Kİ SİZİN ALACAĞINIZ YADA YAPACAĞINIZ YOK ) ocak mocak vs vs koysam acaba nasıl olur... ???
red34' Alıntı:yaw bu arka koltukları bende kaldırsam .....salon salomanj bir şeyler yapsam.... ;D sevdim bu fikri buzdolabı ( Kİ SİZİN ALACAĞINIZ YADA YAPACAĞINIZ YOK ) ocak mocak vs vs koysam acaba nasıl olur... ???