red34' Alıntı:yaw sabah sabah Burak kardeşimi sıkıştırmayın bakim....ev taşımak kadar lanet bir iş varmıdır ya....
red34' Alıntı:haklıda Burak ev ayakta olunca insan sinirleniyor ....aradığın birşeyi bulamıyorsun deli oluyorsun sana iyi çalışmalar diliyorum ....işleri çabuk hallet süremiz kısalıyor iğneadaya kadar işler bitsin...
![]()
Tempus' Alıntı:;D ;D ;D
DHL ana depoya gittim dün çekime, kimlik alıp kimlik birakılacak yerde girerkende çıkarkende güvenlikler bir koştuki bana inanamadım ;D ;D ;D normalde inip kendim gidip alirdim kiçini oynatmazdi adamlar ;D ;D ;D
İçimden bir ses çekim sonrası rahat durmazsın diyor, şeytanın dürtmesine gerek duyduğunu sanmıyorumTempus' Alıntı:Az sonrada kemer country ye çekime gidiyorum şeytan çok fena dürtüyor ;D ;D ;D
Tempus' Alıntı:Az sonrada kemer country ye çekime gidiyorum şeytan çok fena dürtüyor ;D ;D ;D
Bildiğim kadarı ile Almanya'da var ama Türkiye'ye getirilmiyor...red34' Alıntı:muharrem sende haklısın ya....piyasa bir felaket hele sizin işlerde doğrudur .....alacak olan bile erteliyor bu beyaz eşya işini ....bu arada bosch un araba için buzdolabı varmı acaba..? piyasayı hareketlendirelim biraz....![]()
cemtascioglu' Alıntı:bir sey olursa ara gelırım foto makinası almam yanıma ;D ;D