Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,374
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

yaw sabah sabah Burak kardeşimi sıkıştırmayın bakim.... :D ev taşımak kadar lanet bir iş varmıdır ya....

Etiketler

Valla Bülent Abi daha tam yerleşemedik desem yeridir. Hafta içi iş, hafta sonu gezmece, işler kaldı. Sanırım bu haftasonu Özlem beni evde çalıştırcak.
:'(
red34' Alıntı:
yaw sabah sabah Burak kardeşimi sıkıştırmayın bakim.... :D ev taşımak kadar lanet bir iş varmıdır ya....

haklıda Burak ev ayakta olunca insan sinirleniyor ....aradığın birşeyi bulamıyorsun deli oluyorsun sana iyi çalışmalar diliyorum .... ;) işleri çabuk hallet süremiz kısalıyor iğneadaya kadar işler bitsin... ;)

Valla Bülent abi doğru söylüyorsun da her halde bu işlere en çok sevinen ben oluyorum ;D
Çünkü ne zaman birileri yeni eve taşınsa, yeni bir evlllik olsa beyaz eşya ihtiyacı öyle veya böyle çıkıyor, ben de dua ediyorum aman bize gelse diye ;)
(bu aralar işler çok durgun da :-\)

Abi ev yerleşse bile evde beni deli eden bir yardımcımız var. Açıkta gördüğü şeyi bir yere tıkıyo. Ondan sonra araki bulasın. On kere söyle 11 de yine aynı. Kabus gibi

red34' Alıntı:
haklıda Burak ev ayakta olunca insan sinirleniyor ....aradığın birşeyi bulamıyorsun deli oluyorsun sana iyi çalışmalar diliyorum .... ;) işleri çabuk hallet süremiz kısalıyor iğneadaya kadar işler bitsin... ;)

muharrem sende haklısın ya....piyasa bir felaket hele sizin işlerde doğrudur .....alacak olan bile erteliyor bu beyaz eşya işini ....bu arada bosch un araba için buzdolabı varmı acaba..? piyasayı hareketlendirelim biraz.... ;)

red34' Alıntı:
muharrem sende haklısın ya....piyasa bir felaket hele sizin işlerde doğrudur .....alacak olan bile erteliyor bu beyaz eşya işini ....bu arada bosch un araba için buzdolabı varmı acaba..? piyasayı hareketlendirelim biraz.... ;)
Bildiğim kadarı ile Almanya'da var ama Türkiye'ye getirilmiyor...

Burak kısa ve öz yapılacak iş.... ??? kapı açılıyor kadının poposuna basıyorsun tekmeyi.... ;)

cemtascioglu' Alıntı:
bir sey olursa ara gelırım foto makinası almam yanıma ;D ;D

hahah al valla belgradda o kadar battim çeken olmadı boşa battık ;D

yok valla canım istiyor girmeyi çokda bir daha tek girmem belgradda sizin fotolarda gördükleriniz dışında neler yaşadım neler ;D ;D ;D

bülent abi.. sen dolap işini kafana takma... akşam ben kuzenle konuştum.. cmt bi yere gidicez... büyük ihtimal kendi dolabımızı kendimiz yapacağız... bagajda ölü alan kalmasın diye 3d çizim yapıp imal ettiricem... koltukları söktüm ya ben arkada... mesela orası ölü alan... onuda içine alan, aslan gibi soğutan bir sistem yapıcam... 220 v çalışan.. panik yok... yaza daha var... ;D ;D

bi ihtimal kasarsam haftaya iğneadaya bile yetiştirebilirim... ;)

birde bu sepet mevzusu var... bir türlü karar veremedim.... birileri bana fikir versin... :-\

komple tavana sepet mi yapayım, sadece arkaya yarım yapıp stepneyi mi koyayım, yoksa çadırlı bi sepet mi yapayım???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR