Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,038
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Kurşat karıştırma olması land disco su var dimi .Hüseyin abinin yanında karşılaşıyoruz. Bir kere de aynı gurub ile çıktık. Aydın diye bilmiyebilir Yeşil Nissan derseniz hatırlayacaktır.

tEŞEKKÜRLER

Etiketler

doğru disco su var ben Kürşat a sorarım zaten.....kolay gelsin......

bulentaytemiz@superonline.com ama pek kullanmıyorum zaman zaman açıyorum bazen unuttuğum bile oluyor.....

Alıcam öneriniz nedir. Yavaş yavaş her ay araba minumum 2000 yl yiyor zaten .Birde gps alıcam .

bu arada unutmadan söyliyeyim bizim grubumuza girecek arkadaşları oylama sonucu kabul ediyoruz yanlış bir anlama olmasın sakın diğer 8 aracta kabul ederse sizi gezilerimizde kabul edebiliriz...yanlış yorumlara sebebiyet vermek istemem ve sakın üstünüze alınmayın ama siteden görüşmek zaten problem değil... telsiz alacaksanız midland serisinden bir cihaz olabilir ben kullanıyorum tavsiye ederim....... heryerde işe yarıyor özellikle gezilerde muhakkak şart.........

Hayatım boyunca çok oylamadan geçtim. Kritellerinizin bana da uyması önemli tabii. Empati yapmak önemli

Kürşat 11.30 gibi cıkıcam işim var öğleden sonra gelebilirisn yada sen gel ben sana yetişmeye calışırım ......ne dersin...?

işi olan arkadaşların dikkatine ...!!! bugün yarış dolayısı ile anadolu yakasında baya bir yol trafiğe kapalı haberiniz olsun bağdat cad. kadıköy...kızıltoprak ...şile otobanı...bostancı tarafı kapalıdır ..... haber vereyim dedim ...