Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,132
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Kurşat karıştırma olması land disco su var dimi .Hüseyin abinin yanında karşılaşıyoruz. Bir kere de aynı gurub ile çıktık. Aydın diye bilmiyebilir Yeşil Nissan derseniz hatırlayacaktır.

tEŞEKKÜRLER

Etiketler

bulentaytemiz@superonline.com ama pek kullanmıyorum zaman zaman açıyorum bazen unuttuğum bile oluyor.....

bu arada unutmadan söyliyeyim bizim grubumuza girecek arkadaşları oylama sonucu kabul ediyoruz yanlış bir anlama olmasın sakın diğer 8 aracta kabul ederse sizi gezilerimizde kabul edebiliriz...yanlış yorumlara sebebiyet vermek istemem ve sakın üstünüze alınmayın ama siteden görüşmek zaten problem değil... ;) telsiz alacaksanız midland serisinden bir cihaz olabilir ben kullanıyorum tavsiye ederim....... heryerde işe yarıyor özellikle gezilerde muhakkak şart.........

Kürşat 11.30 gibi cıkıcam işim var öğleden sonra gelebilirisn yada sen gel ben sana yetişmeye calışırım ......ne dersin...?

işi olan arkadaşların dikkatine ...!!! bugün yarış dolayısı ile anadolu yakasında baya bir yol trafiğe kapalı haberiniz olsun bağdat cad. kadıköy...kızıltoprak ...şile otobanı...bostancı tarafı kapalıdır ..... haber vereyim dedim ... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR