Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,038

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

jupiter hoşgeldin ... yoktun ortalarda.... ??? tespitlerin coğu yanlış istanbul içinde hiçbir yere gidilmez ve girilmez saydıklarından istanbul dışında olanlara gidebilirsin......

sizinle birgun sile agva civarindaki tum deniz kiyilarini gezip , karar vermenizi saglamamiz lazim sanirim ben unuttunuz saniyordum ;D

red34' Alıntı:
jupiter hoşgeldin ... yoktun ortalarda.... ??? tespitlerin coğu yanlış istanbul içinde hiçbir yere gidilmez ve girilmez saydıklarından istanbul dışında olanlara gidebilirsin......

Abi sen geldinmi tukkana?

ben büyükada spor kulubune gıtmıstım gayet guzel valla ama sanırım uye alıyorlar sadece .. ;D

yada şöyle diyelim jupiter ...sen bu saydığın yerleri bizim için bir turla bu seferde sen bize yer belirt ne dersin.... : bizim yaz programı baya dolu ne yapacağız bilemiyorum......

tamam abi o zaman ben geliyorum yarim saat sonra filan

evladım ne işin var büyükada da yaaa..... kalabalık vıcık vıcık et ve yağ deposu .... :-[ birde tombişler bikini giyiyorlar al başına dert..... :-\ göz zevki denen birşey var ...... ;D

eh Aytuğ o zaman arabayı getir güzelce yıkatalım bir.....sana promosyon ..... ;D

red34' Alıntı:
evladım ne işin var büyükada da yaaa..... kalabalık vıcık vıcık et ve yağ deposu .... :-[ birde tombişler bikini giyiyorlar al başına dert..... :-\ göz zevki denen birşey var ...... ;D

abi. cok ıssız yerler de bılıyorumda ;D ;D ;D tehlıkelı

benim arabayi gorunce yalniz sizin yikamacilarin yuz ifadelerini merak ediyorum ;D ;D ;D