Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 316,820
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

%100 kilit mi taksam arabaya diye dusunmeye basladim yada paraya kiyip ARB alicaz mecburen TC derin camurda iyi is tapmiyor diger butun zeminlerde cok iyi ama

Etiketler

agir arac sadece buzda avantajli sanirim heryerde dezavantajli ;D

tolgas' Alıntı:
R lerı kuvvetlı LR ların ama yınede cıkamadı ;D

tolga zaten orda mevzu kuvvet degil, tekerler yol tutmuyor ne kadar kuvvet olursa olsun farketmez. aksine yuksek vites ve suratli gecmek tek care agir araclar icin

cihanülker' Alıntı:
doğru kuvvetli ama ileri geri yapmadan çok zor ,yaptıkçada daha beter batma ihtimalide varsa ,tam ayva ,direkt vinç ,hiç zorlamadan

abi ben 2 kere ileri geri deniyorum kipirdarsa %100 cikiyorum, kipirdamazsa hic ugrasmiyorum direk inip vincliyorum ;D

dogru dıyosun kursat abı doktor ne yerse yesın demıs artık o durumda ;D

Tempus' Alıntı:
%100 kilit mi taksam arabaya diye dusunmeye basladim yada paraya kiyip ARB alicaz mecburen TC derin camurda iyi is tapmiyor diger butun zeminlerde cok iyi ama

kürşat ıslak çim ,yeni kar, uygun lastikle buz ,zeminde tc sistemi acaip bir sistem ,çok güzel çalışıyor arabayı kaydırma ihtimalin çok zor , adamlar hesabını yapmışlar ,ama bu tip zeminlerde yani gaz vermeye ihtiyaç duyulan zeminlerde veya sol kanala arabayı kaptırdığın zaman tc ,işi çk zorlaştırıyor , ozaman işte kilit acaip iş yapıyor çok farklı ,iki sisteminde dezavantajlı olduğu veya avantajlı olduğu yerler var , ama siz ağırlıkla çamur ve kanal geçişleri yaptığınız için ,içeriden kumandalı bir % 100 kilit çok işler çıkarır aklında olsun

Tempus' Alıntı:
abi ben 2 kere ileri geri deniyorum kipirdarsa %100 cikiyorum, kipirdamazsa hic ugrasmiyorum direk inip vincliyorum ;D

kürşat mertin görüntülerde dikkatli bakınca farkettim araba öne doğru kıpırdıyor 5-10 cm ama arkalar ittirmediği için kalıyor kilit olsaydı oradan kağıt gibi çıkardı

%100 kilit ucuzda arb ler saglam para ya , %100 takip denesemmi ;D

cihanülker' Alıntı:
valla takanlar memnun ,çağalrı geçen hafta gördün , ama devamlı difransiye yük bindiren bir sistem ,kaç para direk kilitler ,yani arb ile nekadar fark var aralarında ?

%100 ler 1000 civariysa ARB ler 2500 civari sanirim ve arb lerin ciddi bakim temizlik derdi var diyorlar

cihanülker' Alıntı:
valla ben arb verdim siparişi , kompresörü dahil ,yanlış hatırlamıyor isem 2300 tl civarı ,çağlar 900 usd ye getirdi ,

simdi Nesim usta ile konustumda, %100 kilitler aslinda %100 degildir %80 gibi dusun fazla zora geldiginde atarlar dedi. Esas %100 ARB ler dedi.

mertozzy' Alıntı:
yok yok hiç merak etmiyorum.... cem yada tolgadan jeneratörü alıcam... çay demleyip seyredicem ;D ;D

hep beraber otururuz işte... uzun sürerse mangal falan yakarız ;D ;D
,

Valla madem cem abi olayı bozdu mert abide usenmedi video hazırladım) Pazartesi aksamı ben guzel bir disconun cagresizligini anlatan video hazırlayacagım)
Her yerde girmedigide var tolga hani kumlara girdinizde mert abi yukardan bakıyordu yaaaa) sonra bi suya balıklama daldıda kaaldı) Dahada ormanda hani cıkamıyacaktı son anda kurtardı sen yavas bas gaza mert abi fln dedin)
Discoların R leri kuvvetli diyorunda sen bence mert abide R değilde P kuvvetli devamlı Pde bekliyordu))
Neyse pazartesi aksamı su videoları resimleri ben koyayımmmm
İttina ile disco nasıl cekilir batar nasıl suya balıklama dalarda cıkamazzzz)

Saygılarımla mert abi ;D ;D