KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kürşat tekniği ,senin daldığın gibi gazlı girmek , ama zemine bakmak lazım ,taş kaya maya varsa ,alırsın karpuzu eline, gaz yoksa direk vinçle geçmek başka yolu yok , ,birde bu tc sistemi bu tip zeminlerde çok zor , yürütmez arabayı
%100 kilit mi taksam arabaya diye dusunmeye basladim yada paraya kiyip ARB alicaz mecburen TC derin camurda iyi is tapmiyor diger butun zeminlerde cok iyi ama
tolga zaten orda mevzu kuvvet degil, tekerler yol tutmuyor ne kadar kuvvet olursa olsun farketmez. aksine yuksek vites ve suratli gecmek tek care agir araclar icin
%100 kilit mi taksam arabaya diye dusunmeye basladim yada paraya kiyip ARB alicaz mecburen TC derin camurda iyi is tapmiyor diger butun zeminlerde cok iyi ama
kürşat ıslak çim ,yeni kar, uygun lastikle buz ,zeminde tc sistemi acaip bir sistem ,çok güzel çalışıyor arabayı kaydırma ihtimalin çok zor , adamlar hesabını yapmışlar ,ama bu tip zeminlerde yani gaz vermeye ihtiyaç duyulan zeminlerde veya sol kanala arabayı kaptırdığın zaman tc ,işi çk zorlaştırıyor , ozaman işte kilit acaip iş yapıyor çok farklı ,iki sisteminde dezavantajlı olduğu veya avantajlı olduğu yerler var , ama siz ağırlıkla çamur ve kanal geçişleri yaptığınız için ,içeriden kumandalı bir % 100 kilit çok işler çıkarır aklında olsun
kürşat mertin görüntülerde dikkatli bakınca farkettim araba öne doğru kıpırdıyor 5-10 cm ama arkalar ittirmediği için kalıyor kilit olsaydı oradan kağıt gibi çıkardı
valla takanlar memnun ,çağalrı geçen hafta gördün , ama devamlı difransiye yük bindiren bir sistem ,kaç para direk kilitler ,yani arb ile nekadar fark var aralarında ?
valla takanlar memnun ,çağalrı geçen hafta gördün , ama devamlı difransiye yük bindiren bir sistem ,kaç para direk kilitler ,yani arb ile nekadar fark var aralarında ?
Valla madem cem abi olayı bozdu mert abide usenmedi video hazırladım) Pazartesi aksamı ben guzel bir disconun cagresizligini anlatan video hazırlayacagım)
Her yerde girmedigide var tolga hani kumlara girdinizde mert abi yukardan bakıyordu yaaaa) sonra bi suya balıklama daldıda kaaldı) Dahada ormanda hani cıkamıyacaktı son anda kurtardı sen yavas bas gaza mert abi fln dedin)
Discoların R leri kuvvetli diyorunda sen bence mert abide R değilde P kuvvetli devamlı Pde bekliyordu))
Neyse pazartesi aksamı su videoları resimleri ben koyayımmmm
İttina ile disco nasıl cekilir batar nasıl suya balıklama dalarda cıkamazzzz)