Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 316,896

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

yok kayma falan olmuyo sadece difransıyelden tak tuk ses gelıyo ;D acıyo ama bosluk az oldugu ıcın bı acıyo bı acmıyo ;D herkeze takıyolar bendekı kilitten ilk defa bole bişey oldu dedı adam.... bu hafta ıcı duzeltıcek düzgun yapıldıktan sonra hıc bı sıkıntısı yok asfaltta ama agresif kullanmadıgın surece tabıkı ;D viraja kapa gaz girersen direk spin..

tolgas' Alıntı:
yok kayma falan olmuyo sadece difransıyelden tak tuk ses gelıyo ;D acıyo ama bosluk az oldugu ıcın bı acıyo bı acmıyo ;D herkeze takıyolar bendekı kilitten ilk defa bole bişey oldu dedı adam.... bu hafta ıcı duzeltıcek düzgun yapıldıktan sonra hıc bı sıkıntısı yok asfaltta ama agresif kullanmadıgın surece tabıkı ;D viraja kapa gaz girersen direk spin..

ohoooo tam taktırsammı diyorum korkutuyorsunuz sonra :smiley:

bnm arabada bı sıkıntı olmuyo zaten 96 hp lastıklerı zor cevırıyo araba kapa gaz gıtsem bıle spın falan atmıyo ama sızın motorlar kuvvetlı abi ;D mesela dun yagmur yenı baslamıstı vıraja kapa gaz girdim super yanlıyo yanı alet ;D

tamamdır cocuklar o zaman hem Tolga da hemde Aytuğ da var benim almama gerek kalmadı ..yaw ben ekibimle ne kadar gurur duysam azdır valla..... ;D

Altan bey estafurullah ....gezimizi 1 ay öncesinden planladık ve şu an malesef yerimiz yok ..öncelikli olarak kalma yeri malesef hiç kalmadı ....gelmek isteyen arkadaşlarımız oldu yer temininden dolayı geri çevirdik ...ayrıca grup kararı olarak 8 arac bizim için yeterli dışarıdan gelen talepleri üzülerek geri çeviriyoruz kusura bakmayın lütfen....

red34' Alıntı:
tamamdır cocuklar o zaman hem Tolga da hemde Aytuğ da var benim almama gerek kalmadı ..yaw ben ekibimle ne kadar gurur duysam azdır valla..... ;D

kaptan.. bu arada ben ilk yardım ekipmanınıda hallettim... bildiğim kadarıyla olcaytoda vardı. ama ben kalabalık gruba göre yanımda ki eczaneye yaptırdım bi çanta... ;) ;)

allah korusun ama, ilk yardım ekipmanımızda mevcut ;)

tolgas' Alıntı:
bnm arabada bı sıkıntı olmuyo zaten 96 hp lastıklerı zor cevırıyo araba kapa gaz gıtsem bıle spın falan atmıyo ama sızın motorlar kuvvetlı abi ;D mesela dun yagmur yenı baslamıstı vıraja kapa gaz girdim super yanlıyo yanı alet ;D

aferim iyi ettin birde anlatiyor :smiley:

ılk yardım cantası bnde ve cem abidede war ;D

ayrıca programı tekrar yazıyorum arkadaşlar.... cuma sabah 6.30 da buluşma noktamızda toplanıyoruz hareket saati 07.00 ......yoldaki duruma göre çerkezköy de sabah kahvaltısı yapılabilir ...saat 10.30 civarında dereköyden etap girişi yapılacak ve yol üstündeki gerekli yerlerin ziyaretinden sonra etaba devam edilecektir hesaplamalarıma göre de öğleden sonra saat 15.00 gibi iğneada da olunacaktır.yerleşme işleminden sonra Mert gölü tarafına gidilip ilk etebımız tamamlanacaktır etap dönüşü limanda balık ve rakı işlemi sonuçlandırılacaktır. yemekte ise bahsetmiş olduğumuz grup kararları gözden gecirilecektir.....akşam yemeğinden sonra sahilde çay ve kahve servisiyle devam edecektir.bu sebeble hareket saatimiz cok önemlidir ..lütfen herkes belirtilen saatte buluşma noktasında olmalıdır... bu 1. gün programıdır.....

mertozzy' Alıntı:
kaptan.. bu arada ben ilk yardım ekipmanınıda hallettim... bildiğim kadarıyla olcaytoda vardı. ama ben kalabalık gruba göre yanımda ki eczaneye yaptırdım bi çanta... ;) ;)

allah korusun ama, ilk yardım ekipmanımızda mevcut ;)
bendeki ile ameliyat bile yaparım....senin çip oturmamış yerine diyorlar onu bile değiştiririm istersen... ;D ;D

red34' Alıntı:
Altan bey estafurullah ....gezimizi 1 ay öncesinden planladık ve şu an malesef yerimiz yok ..öncelikli olarak kalma yeri malesef hiç kalmadı ....gelmek isteyen arkadaşlarımız oldu yer temininden dolayı geri çevirdik ...ayrıca grup kararı olarak 8 arac bizim için yeterli dışarıdan gelen talepleri üzülerek geri çeviriyoruz kusura bakmayın lütfen....
Bulent abi,
sizlere iyi eylenceler,
yalikoyden sonra cilingoz diye bir yer oraya da gitmenizi tavsiye ederim,
selamlar

Olcayto kardeşim söylediğin yer yanılmıyorsam 1.gün rotamız üzerinde gideriz tabiki problem olmaz ama ben emin olmak için tekrar ilgileneceğim merak etme... ;)

olcaytogezer' Alıntı:
bendeki ile ameliyat bile yaparım....senin çip oturmamış yerine diyorlar onu bile değiştiririm istersen... ;D ;D

yok yokk... tam oturdu yerine ;D ;D ;D

çuuukkk ;)

kastro yalıkoye yarım saat falan uzaktıkta ama sanırım yolumuzun ustunde degıl

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR