KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu sefer bol foro bol video ve bol eğlence olacak... şimdiden garanti veririm... ben birkaç bişi hazırladım şimdiden... allha bu saatten sonra orada batacak kalacak arkadaşlara sabır versin... ;D ;D ;D geride kalanlara sabır ve eğlence nasip eğlesin insallaahhh ;D ;D ;D
O zaman arkadaşlar, alışveriş tek elden yapılıp paylaşılacak değil mi?
Otelde sadece kahvaltı var değil mi?
Gidiş yolu hariç, öğlen yemekleri için orada mı alışveriş yapılacak?
Burak,doğru söylüyorsun ya... senin kız köfte - pirzola yaptığımızda ayırt etmeden yiyiyor da..bu sandwiç işinde yavruyu ekmek kemirmeye mahkum etmeyelim...onun için de farklı birşey alayım, öğle yemeğine...önereceğin birşey var mı?sevdiği yiyebileceği birşey...olmadı bir küçük mangal yakıp köfte de yapabiliriz....
Evet ben onu düşündüm, zeytinyağlı fasulye veya brokoli tarzında bişeyler yapıp yanımıza alıcaz. Sandviç falan yiyemez. Mangala gerek yok, zaten zeytinyağlıyı daha çok seviyor.
olcaytogezer' Alıntı:
Burak,doğru söylüyorsun ya... senin kız köfte - pirzola yaptığımızda ayırt etmeden yiyiyor da..bu sandwiç işinde yavruyu ekmek kemirmeye mahkum etmeyelim...onun için de farklı birşey alayım, öğle yemeğine...önereceğin birşey var mı?sevdiği yiyebileceği birşey...olmadı bir küçük mangal yakıp köfte de yapabiliriz....