mertozzy' Alıntı:bu sefer bol foro bol video ve bol eğlence olacak... şimdiden garanti veririm... ben birkaç bişi hazırladım şimdiden... allha bu saatten sonra orada batacak kalacak arkadaşlara sabır versin... ;D ;D ;D geride kalanlara sabır ve eğlence nasip eğlesin insallaahhh ;D ;D ;D
tamam, öğlen hazır ol.....mertozzy' Alıntı:abi perşembe alışverişe gitmeden istasyonda buluşalım... bende geleyim senle... öyle gidelim...![]()
;Dolcaytogezer' Alıntı:Cem, metroya gitmişken sallama çay, nescafe , 3'u bir arada falan takviyesi de yapalım mı?
mertozzy' Alıntı:sana mail attın öğlen... geri döndü... mailbox ın doluydu sanırım... şimdi yine atıyorum...
bu arada aşağıdaki link olcayto, tolga ve cem için
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50950.20
red34' Alıntı:evet Burak alışveriş toptan yapılıp paylaşılacak her zamanki gibi..... pansiyonda sadece kahvaltı var....
red34' Alıntı:ufaklık için birşeyler lazımsa onuda alabiliriz ....süt bisküvi vs vs....
Burak,doğru söylüyorsun ya... senin kız köfte - pirzola yaptığımızda ayırt etmeden yiyiyor da..bu sandwiç işinde yavruyu ekmek kemirmeye mahkum etmeyelim...onun için de farklı birşey alayım, öğle yemeğine...önereceğin birşey var mı?sevdiği yiyebileceği birşey...olmadı bir küçük mangal yakıp köfte de yapabiliriz....Bakkan' Alıntı:Sağol abi, onları standart olarak ben alıyorum. Olmazsa olmazım onlar ;D ;D ;D
Benim prenses yoksa canımıza okur valla.
Bu arada hatırlatma biz 2 kişiyiz, birde küçük kızımız.
olcaytogezer' Alıntı:Burak,doğru söylüyorsun ya... senin kız köfte - pirzola yaptığımızda ayırt etmeden yiyiyor da..bu sandwiç işinde yavruyu ekmek kemirmeye mahkum etmeyelim...onun için de farklı birşey alayım, öğle yemeğine...önereceğin birşey var mı?sevdiği yiyebileceği birşey...olmadı bir küçük mangal yakıp köfte de yapabiliriz....