Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,132
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

;D ;D
dalcam ha bu hafta bıttın sen hele bır gıderım yalnız sımdı 160 mı 140 duyan da oha demıstır reklam ıcın saol boru degıl 160km suzukı ıcın land kac basıyor 165 km mı ?

Etiketler

valla ben arabayi bastan topladigim icin, bos zamanlarimda listede sirada ne avrsa elden geciriyorum ;D kartepedeki hararet mevzusu, oda musur arizasiymis disinda beni hic yolda birakmadi allaha sukur

zaten motor ve turbo kaldi yenilemedigim, onlarida yenilersem arabada ugrasicak biseyde kalmiyor ;D

izmit+ankara gezilerinden sonra hic yag kontrolu yapmamistim ben, baya yag eksiltmis, huseyin usta turbodan diyor, turbonun degisme zamani gelmisti zaten yada revize edilicek. bakicam duruma gore, yaz geliyor ben uzun yollara gidicem ondan titzleniyorum. yoksa baska adam olsa koyar arabaya bir 3 litre yag, eksildikce tamamlar 3 sene kullanir oyle. sevmiyorum oyle isleri

belki hazir sanayiye gitmisken %100 kilitte takarim belli olmaz ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
;D ;D
dalcam ha bu hafta bıttın sen hele bır gıderım yalnız sımdı 160 mı 140 duyan da oha demıstır reklam ıcın saol boru degıl 160km suzukı ıcın land kac basıyor 165 km mı ?

;D ;D ;D ;D

otobanda yoklarız canım, kaç basıyooo ;D ;D

olm sana ve tolgaya çoooook güzel süprizlerim varrr.... sakın batmayınnn ;D ;D ;D

yokus assagi 160 basiyorlar seviniyorlar ;D ;D ;D ben otobanda yokus assagi bazen frene basiyorum rolantisiyle 100 leri geciyor ;D ;D ;D

didişmelerinizi zevkle izliyorum arkadaşlar.... ;D o süratler az değilmi ya.....

cemtascioglu' Alıntı:
;D ;D ;D yaw ne adamsın

valla dogru ilk hizlanmayi yaptikdan sonra gaza basmaya krkuyorum ben assagi egimli yollarda, sacma sapan hizlaniyor ;D ;D ;D

benim ups biticek yakinda baglantim kopuca hakkinizi helal edin ;D

ya bülent abi... bir gezi dönüşü, telsizlerden kulakları tırmalayan bir ses gelmişti... hatırlar mısınız?

şöyle diyordu dış ses

""acaba iğneadaya Patrıot la mı gelsem? bu araba gitmiyor.""

hatırladınız mı? bu arkadaş suzi kullanıcısı tolga kardeşimizdi... ;D ;D

bu arada cem misafirler ağırlık yapmasın, bizim arabaya alalım istersen ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
valla dogru ilk hizlanmayi yaptikdan sonra gaza basmaya krkuyorum ben assagi egimli yollarda, sacma sapan hizlaniyor ;D ;D ;D

benim ups biticek yakinda baglantim kopuca hakkinizi helal edin ;D

helal olsunda sende gelseydin igne adaya iyi olacaktı bunlar sımdı azınlık kaldı

cemtascioglu' Alıntı:
helal olsunda sende gelseydin igne adaya iyi olacaktı bunlar sımdı azınlık kaldı

olm bir disco 2 vitaraya bedel

2 disco dünyaya bedel ;D ;D ;D ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:

valla dusunmemeye calisiyorum dusundukce gelemedigim icin sinirim bozuluyor ama napalim bundada bir hayir vardir baska gezilere artik diyorum mecburen.

azinlik kaldilar ama toplam beygir gucleri hepinize yeter ;D ;D ;D