Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,470

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Bende birgun discoyu satarsam ya suzi 2.0 alicam yada def 90, hatta mumkunse suzi 2.0 ve 3 kapili bulursam ;D

cemtascioglu' Alıntı:
3 vıtara canım bu demekkı voltranı olusturcaz

valla aytuğun makina tek başına voltran olur zaten.... e yanına beni koyyy.... ;D ;D

ya abicim tüm gezi 2 ingiliz 5 japon var yaaa... hepinizle başederiz biz....

aslanlar gibi savaşırız... döünüşte yazarım... 2 lr 5 capona karşı diye ;D ;D ;D

büyük kaptan.... ordaysan sana bir soru... ;D ;D

senden şöyle 1 saatlik bir etap istiyoruz.... 2 suzi 2 disco dalıcaz... düz bildiğin yarış gibi... hangi ekip önce çıkacak ;D ;D

yada bizim orman modunda bize 1 saat izin verir misiniz? biz yine bir ormana dalalım... çekelim fotoları bakalım.... kim geçti kim kaldı.. ;D ;D ;D ;D

ya bu arada ben onu bunu bilmem de... bu ekip çok eğlenecek gibi geliyor bana... bu kadar konuşmaya kesin bi yere çakılıcam ben ;D ;D bu pis suzilerde beni kurtaracak falan ;D ;D ;D

toyotacılara duyurulur.....

http://ekonomi.haberturk.com/otomotiv/haber/509384-toyotada-sorunlar-bitmek-bilmiyor

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ben bu tip haberleri hiç land rover için duymuyorum yawwwww.... ;D ;D

ht.jpg

mertozzy' Alıntı:
valla aytuğun makina tek başına voltran olur zaten.... e yanına beni koyyy.... ;D ;D

ya abicim tüm gezi 2 ingiliz 5 japon var yaaa... hepinizle başederiz biz....

aslanlar gibi savaşırız... döünüşte yazarım... 2 lr 5 capona karşı diye ;D ;D ;D

olm bız ekıpman olarak hazırız rahat ol ;D ;D ;D ;D ;D

olm bende de bişi yokk... ben bunlar devamlı sanayide hazırlık halinde ;D ;D ;D

sizleri test edecek yer var ... ;) göl geçişinde aracları test edersiniz yada orman etabında ben sizleri önden yollarım sonra arkadan gelir kalanları toparlarım .... :D kendinizi boşa yormayın herşey orada ortaya cıkar..... ;)

acaglar' Alıntı:
bu arada hatırlatıyım benım araba yukseltme ve lastık harıcınde standart. kılıt yok benım arabamda... ;D ;D

ya kardeşim nazar değmesin... valla araca önden bakınca 10 numara duruyor yaaa... ;) ;)

sabah böleee bi baktım evden çıkarken... renginden mi nedir? mermi gibi duruyordu vallaa

;D ;D

Arkadaşlar artık ben farklı düşünüyorum Toyota nın sorunları konusunda.
Bu tarz şeyler Toyota gibi dünya devi olmuş ve bazı firmaların pazarlarını elinden almış bir firmaya karşı abartılan bir yıpratma hareketi olduğunu düşünüyorum.

Dünyadaki tüm markalar buna benzer sorunlarla karşılaşmıştır bir dönem ve araçlara geri çağırma yapmıştır, ama bunun kadar göze sokulmadığı için bu kadar duyulmamıştır.

mertozzy' Alıntı:
toyotacılara duyurulur.....

http://ekonomi.haberturk.com/otomotiv/haber/509384-toyotada-sorunlar-bitmek-bilmiyor

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ben bu tip haberleri hiç land rover için duymuyorum yawwwww.... ;D ;D

red34' Alıntı:
sizleri test edecek yer var ... ;) göl geçişinde aracları test edersiniz yada orman etabında ben sizleri önden yollarım sonra arkadan gelir kalanları toparlarım .... :D kendinizi boşa yormayın herşey orada ortaya cıkar..... ;)

tamamdır kaptan.. ;D ;D

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar artık ben farklı düşünüyorum Toyota nın sorunları konusunda.
Bu tarz şeyler Toyota gibi dünya devi olmuş ve bazı firmaların pazarlarını elinden almış bir firmaya karşı abartılan bir yıpratma hareketi olduğunu düşünüyorum.

Dünyadaki tüm markalar buna benzer sorunlarla karşılaşmıştır bir dönem ve araçlara geri çağırma yapmıştır, ama bunun kadar göze sokulmadığı için bu kadar duyulmamıştır.

hadi canım.... ;) ;) ;)

kızdırmayın Olcayto yu ... :smiley: sizi çiğ çiğ yer valla ...... hocam kel yada dazlak olacaksın artık talep bize biliyorsun...... ;)

ya bu hafta sonu donememekte var gıbı gelıyor bana valla kaptan sokmazsa arabayı dallardan dolayı bırılerımızın yanında gelır bır dalarım bakalım ormanın dıbınde ne var ne yok akmı karamı gorcez

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,957
Kayıtlı Üye Sayımız
166,718
Kaydolan Son Üyemiz
King Fisher

Çevrimiçi üyeler

Geri