KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
senden şöyle 1 saatlik bir etap istiyoruz.... 2 suzi 2 disco dalıcaz... düz bildiğin yarış gibi... hangi ekip önce çıkacak ;D ;D
yada bizim orman modunda bize 1 saat izin verir misiniz? biz yine bir ormana dalalım... çekelim fotoları bakalım.... kim geçti kim kaldı.. ;D ;D ;D ;D
ya bu arada ben onu bunu bilmem de... bu ekip çok eğlenecek gibi geliyor bana... bu kadar konuşmaya kesin bi yere çakılıcam ben ;D ;D bu pis suzilerde beni kurtaracak falan ;D ;D ;D
sizleri test edecek yer var ... göl geçişinde aracları test edersiniz yada orman etabında ben sizleri önden yollarım sonra arkadan gelir kalanları toparlarım .... kendinizi boşa yormayın herşey orada ortaya cıkar.....
Arkadaşlar artık ben farklı düşünüyorum Toyota nın sorunları konusunda.
Bu tarz şeyler Toyota gibi dünya devi olmuş ve bazı firmaların pazarlarını elinden almış bir firmaya karşı abartılan bir yıpratma hareketi olduğunu düşünüyorum.
Dünyadaki tüm markalar buna benzer sorunlarla karşılaşmıştır bir dönem ve araçlara geri çağırma yapmıştır, ama bunun kadar göze sokulmadığı için bu kadar duyulmamıştır.
sizleri test edecek yer var ... göl geçişinde aracları test edersiniz yada orman etabında ben sizleri önden yollarım sonra arkadan gelir kalanları toparlarım .... kendinizi boşa yormayın herşey orada ortaya cıkar.....
Arkadaşlar artık ben farklı düşünüyorum Toyota nın sorunları konusunda.
Bu tarz şeyler Toyota gibi dünya devi olmuş ve bazı firmaların pazarlarını elinden almış bir firmaya karşı abartılan bir yıpratma hareketi olduğunu düşünüyorum.
Dünyadaki tüm markalar buna benzer sorunlarla karşılaşmıştır bir dönem ve araçlara geri çağırma yapmıştır, ama bunun kadar göze sokulmadığı için bu kadar duyulmamıştır.
ya bu hafta sonu donememekte var gıbı gelıyor bana valla kaptan sokmazsa arabayı dallardan dolayı bırılerımızın yanında gelır bır dalarım bakalım ormanın dıbınde ne var ne yok akmı karamı gorcez