mert abı bende senın gıbı yapıcam bundan sonra batıcagımı bıldıgım yere girmicem sonra madara oluyoruz bu ne ya ;D ayrıca bızım arabadada lastık yukseltmeden baska ne war acaba sorabılırmıyım bıtek kılıt war sızden farklı olarak upgrade ettıgımız falan yok yanlı okuyan baska bısı sanar ;D
varya discovery çok sağlam arabaymış, arabayı bitirmek için elimden geleni yapmışım araba hissettirmedi bile, iyiki bugun çay içmeye hüeyin ustaya gitim ;D
hava filtresi kutusu açılmış kıskaçlardan birisi, o su geçişlerinde filan hava filtresinin ora resmen çamur dolmuş, filtre filtrelikden çıkmış, içinde ne ararsan var
saol abi, ufak darbe ile açılacak bişey değil ama, ya takarken iyi takılmadı, ben bundan sonra her araziye çıkmadan önce kontrol edicem onu, ve çıkıncada. motoru patlatırdık ya
herhalde yani aman dikkat et....bence sen hüseyin ustadan sonrada dikkatli ol... benim snorkeli taktığında dışarıdan herşey güzel ama içeriden hiçbirşeyi sıkmamıştı bütün klipsler acıktı allahtan birşey olmadı sabah ben şüphelendimde paçayı kurtardım....şimdi her kaput acılışında kontrol ediliyor....
yok abi zaten benim şnorkeli o takmadı kaportacıya taktırdım zaten su alan yer oalar değil direk hafa filtresinin tasının kapağı açılıyor. 2 dir oldu şimdi çözdük sanırım ama ilk firsatta o tasın yenisini alıcam.