Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,098

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

sepete koyıyımde baltayı cıkarması kolay olsun ;D

küreği sepete koydum zaten bagajdan cıkarıp ustlerıne toprak atmak zor oluyo

onlardada tracsın control var artıslık yapıyorlar ya esitiz

acındırıyolar kendılerınıkı eğer kalırlarsa bak sizde kilit war dicekler dimi ;D

evdeyım gel beklıyorum

varya discovery çok sağlam arabaymış, arabayı bitirmek için elimden geleni yapmışım araba hissettirmedi bile, iyiki bugun çay içmeye hüeyin ustaya gitim ;D

hava filtresi kutusu açılmış kıskaçlardan birisi, o su geçişlerinde filan hava filtresinin ora resmen çamur dolmuş, filtre filtrelikden çıkmış, içinde ne ararsan var

neyse hallettik

ne biçim klips o ya .... ??? ufak bir darbede acılmış öyle.....gecmiş olsun sana diyelim......

red34' Alıntı:
ne biçim klips o ya .... ??? ufak bir darbede acılmış öyle.....gecmiş olsun sana diyelim......

saol abi, ufak darbe ile açılacak bişey değil ama, ya takarken iyi takılmadı, ben bundan sonra her araziye çıkmadan önce kontrol edicem onu, ve çıkıncada. motoru patlatırdık ya

herhalde yani aman dikkat et....bence sen hüseyin ustadan sonrada dikkatli ol... benim snorkeli taktığında dışarıdan herşey güzel ama içeriden hiçbirşeyi sıkmamıştı bütün klipsler acıktı allahtan birşey olmadı sabah ben şüphelendimde paçayı kurtardım....şimdi her kaput acılışında kontrol ediliyor....

yok abi zaten benim şnorkeli o takmadı kaportacıya taktırdım zaten su alan yer oalar değil direk hafa filtresinin tasının kapağı açılıyor. 2 dir oldu şimdi çözdük sanırım ama ilk firsatta o tasın yenisini alıcam.