Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,318
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

zaten ülkemizde toplasan işini bilen usta sayısı bir elin parmakları kadar... ve kendilerini o kadar iyi satıyorlar ki, dr. dan çok kazanıyorlar... kazançlarında gözümüz yokta işlerini adam gibi yapsınlar...

mantık şu parçanın yenisi 1.000 lira 10 dk tamir bedeli 150tl yenisinden kurtardık ya... biz firmaların milyon dolarlık verilerini kurtarıyoruz böyle saçma oransal rakamlar vermiyoruz...

bu ustalar traş etmeyi bizim kafamızda öğrenip birde üzerine para istiyorlar...

ehliyeti olmayan adama iş yaptırmayacaksın... ben arabam ile gidip taksicilik yapabiliyormuyum... yok .... eline tornavida alan adam da ustayım demesin...

neyse bu konunun yeri pek burası olmasa da ... böyle olayları duyunca sinirleniyorum...

geçmiş olsun Kürşad..

Etiketler

Tempus' Alıntı:
saol abi, ufak darbe ile açılacak bişey değil ama, ya takarken iyi takılmadı, ben bundan sonra her araziye çıkmadan önce kontrol edicem onu, ve çıkıncada. motoru patlatırdık ya :smiley:

Aman Kürşat,helede dizel motor.Aman diyim ;)

saolsun :smiley:

şnorkel taktık yalıttık nasılsa su girmez diye kontrol etmiyordum, etmek lazımmış :smiley:

nerden darbe gelıyokı ona ben çözemedım bence bakımını yaptıktan sonra falan takmayı unutmuslardır

tolgas' Alıntı:
nerden darbe gelıyokı ona ben çözemedım bence bakımını yaptıktan sonra falan takmayı unutmuslardır

darbe gelmez ona gelse gelse çamur gelir en fazla, yada klips iyi tutmaışsa sarsıntıdan açar. ama dediğin gibi muhtemelen gevşedi iyi takılmadı ondan oldu.

bizimkiler vidalı uyuz oluyorum söküp bakmak cok zor oluyo ama bu tur durumlar için düşünmüşler heralde

Tempus' Alıntı:
darbe gelmez ona gelse gelse çamur gelir en fazla, yada klips iyi tutmaışsa sarsıntıdan açar. ama dediğin gibi muhtemelen gevşedi iyi takılmadı ondan oldu.

:D :D kürşatım ankaradaki çamur havuzunda olmuştur , ben yıkamaya sen sakallıya demiştim sana , :D :D , çok geçmiş olsun ,geç toyotaya geç bekleme yapma

cihanülker' Alıntı:
:D :D kürşatım ankaradaki çamur havuzunda olmuştur , ben yıkamaya sen sakallıya demiştim sana , :D :D , çok geçmiş olsun ,geç toyotaya geç bekleme yapma

yok abi daha öncesinde oldu, ankaradaki çamur havuzunda filtreye kadar çamur gelmedi, ondan önceki hafta biz baya derin su geçişleri yaptık ve çamur geçişleri, orda olmuştur

o haldeyken araba birde bir ton gezdim, sonra ankaraya gittim geldim, iyi bile banamısın dememiş araba ;D

Sen Cihan ı dinleeeeeee,tecrübe konuşuyoooooo :D

( Cihan bak söyliyim,buda Gökhan gibi,için için TYT diyoda bakma belli etmiyo ;D ;D )

yok abi ben satarsam benim arabayı mantıken kısa kasa bişey yapmam daha uygun bana, uzun kasa olursada uygun bir vx80 olursa belki.

ama fj70, def 90, suzuki 2.0 motor gibi şeyler düşündüklerim. yada rrc bobtail. roll cage li filan tam offroad arabası yapıp ucuza maledip, yanınada binek oto alıcam bir tane.

yoksa zaten benim arabamın sorunu yok. LR ların en az sorunlularından ;D

Tempus' Alıntı:
varya discovery çok sağlam arabaymış, arabayı bitirmek için elimden geleni yapmışım araba hissettirmedi bile, iyiki bugun çay içmeye hüeyin ustaya gitim ;D

hava filtresi kutusu açılmış kıskaçlardan birisi, o su geçişlerinde filan hava filtresinin ora resmen çamur dolmuş, filtre filtrelikden çıkmış, içinde ne ararsan var :smiley:

neyse hallettik :smiley:

oha ya valla motoru yerdın ha ıyı neyse bırsey olmamıs

cemtascioglu' Alıntı:
oha ya valla motoru yerdın ha ıyı neyse bırsey olmamıs

valla cem hava filtresi tıkalı, motor yağ eksiltmiş ankaraya gidip ordada offroyd yapıp gelmişim ;D ne gücü düştü arabanın ne hararet yaptı yine helal olsun

Tempus' Alıntı:
valla cem hava filtresi tıkalı, motor yağ eksiltmiş ankaraya gidip ordada offroyd yapıp gelmişim ;D ne gücü düştü arabanın ne hararet yaptı yine helal olsun

oyle valla kursat ama her yola cıkısta yada perıyodık olarak haftada bır kontrol et makınayı çunku bız agır offroad yapıyoruz arabada her an bırsey yerınden cıka bılır bır seyler olabılır nolmal ınsanlar gıbı kullanmıyoruzkı ben haftada 2 defa yagının suyunu altına gırerım ustune cıkıp kontrol ederım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR