KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
zaten ülkemizde toplasan işini bilen usta sayısı bir elin parmakları kadar... ve kendilerini o kadar iyi satıyorlar ki, dr. dan çok kazanıyorlar... kazançlarında gözümüz yokta işlerini adam gibi yapsınlar...
mantık şu parçanın yenisi 1.000 lira 10 dk tamir bedeli 150tl yenisinden kurtardık ya... biz firmaların milyon dolarlık verilerini kurtarıyoruz böyle saçma oransal rakamlar vermiyoruz...
bu ustalar traş etmeyi bizim kafamızda öğrenip birde üzerine para istiyorlar...
ehliyeti olmayan adama iş yaptırmayacaksın... ben arabam ile gidip taksicilik yapabiliyormuyum... yok .... eline tornavida alan adam da ustayım demesin...
neyse bu konunun yeri pek burası olmasa da ... böyle olayları duyunca sinirleniyorum...
saol abi, ufak darbe ile açılacak bişey değil ama, ya takarken iyi takılmadı, ben bundan sonra her araziye çıkmadan önce kontrol edicem onu, ve çıkıncada. motoru patlatırdık ya
darbe gelmez ona gelse gelse çamur gelir en fazla, yada klips iyi tutmaışsa sarsıntıdan açar. ama dediğin gibi muhtemelen gevşedi iyi takılmadı ondan oldu.
darbe gelmez ona gelse gelse çamur gelir en fazla, yada klips iyi tutmaışsa sarsıntıdan açar. ama dediğin gibi muhtemelen gevşedi iyi takılmadı ondan oldu.
yok abi daha öncesinde oldu, ankaradaki çamur havuzunda filtreye kadar çamur gelmedi, ondan önceki hafta biz baya derin su geçişleri yaptık ve çamur geçişleri, orda olmuştur
o haldeyken araba birde bir ton gezdim, sonra ankaraya gittim geldim, iyi bile banamısın dememiş araba ;D
yok abi ben satarsam benim arabayı mantıken kısa kasa bişey yapmam daha uygun bana, uzun kasa olursada uygun bir vx80 olursa belki.
ama fj70, def 90, suzuki 2.0 motor gibi şeyler düşündüklerim. yada rrc bobtail. roll cage li filan tam offroad arabası yapıp ucuza maledip, yanınada binek oto alıcam bir tane.
yoksa zaten benim arabamın sorunu yok. LR ların en az sorunlularından ;D
varya discovery çok sağlam arabaymış, arabayı bitirmek için elimden geleni yapmışım araba hissettirmedi bile, iyiki bugun çay içmeye hüeyin ustaya gitim ;D
hava filtresi kutusu açılmış kıskaçlardan birisi, o su geçişlerinde filan hava filtresinin ora resmen çamur dolmuş, filtre filtrelikden çıkmış, içinde ne ararsan var
valla cem hava filtresi tıkalı, motor yağ eksiltmiş ankaraya gidip ordada offroyd yapıp gelmişim ;D ne gücü düştü arabanın ne hararet yaptı yine helal olsun
valla cem hava filtresi tıkalı, motor yağ eksiltmiş ankaraya gidip ordada offroyd yapıp gelmişim ;D ne gücü düştü arabanın ne hararet yaptı yine helal olsun
oyle valla kursat ama her yola cıkısta yada perıyodık olarak haftada bır kontrol et makınayı çunku bız agır offroad yapıyoruz arabada her an bırsey yerınden cıka bılır bır seyler olabılır nolmal ınsanlar gıbı kullanmıyoruzkı ben haftada 2 defa yagının suyunu altına gırerım ustune cıkıp kontrol ederım