Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,374
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

ya bende hep bakardımda cem bu dal tellerit aktıkya, onları sökmedne kaput açılmıyordu, sökmeye üşendiğimden bakmadım bir süredir. Şimdi söktüm telleri takmıycam ona daha iyi bir yol bulana kadar. Normalde ben 2-3 günde bir yağına suyuna herşeyine bakarım.

Etiketler

günaydınlar.....
Geçmiş olsun Kürşad, iyiki fark ettiniz, kötü birşeylere yol açmadı.....Araziye girip çıkıyoruz diye bende bu konularda titizim, ayrıca hafta içi hanım kullanıyor diye de ayrı bir titizlik gösteriyorum, yürüyenlerinde....ama böyle ufak tefek şeyler gözden kaçabiliyor, klips falan olunca dikkat bile çekmez, gözden kaçar...

günaydın arkadaşlar.... yine benim dediğime geldiniz...takmış olduğunuz dal korumalıklarının orjinallerini bulmamız lazım onlar hem estetik hemde kullanışlı .....yoksa böyle dertler arada sırada da olsa yaşayacağız......

Günaydın,
Kürşat sen bir LR kullanıcısın, her zaman tetikte olman lazım, sürekli kontrol etmen lazım, aman diyim.

günaydınnn

aman su geçişlerine ve ruslara dikkat ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=VPBVXFdrCPs&feature=player_embedded#!

evet takviye kablosu ve cırcır takımı geldiiii ....itina ile motor indirilir bindirilir...koruma sökülür..... parça bölümü kuvvetleniyor....

red34' Alıntı:
evet takviye kablosu ve cırcır takımı geldiiii ....itina ile motor indirilir bindirilir...koruma sökülür..... parça bölümü kuvvetleniyor....

abi cırcır takımı kaça geldi?

cihanülker' Alıntı:
bu adamlar çıldırmış yahu

rus abi herifler ayık gezmiyordur ki ;D birde salaklar suyun geniş alanda aktığı derinliğin azaldığı yerden değilde suyun daralıp ne derin ve en debili aktığı yerden geçiyor ;D

doğrudur Cihan bu gidişle seyyar tamirhane acıcaz.... valla Kürşat çalıştığımız firmadan getirttim ama kaç para diye de sormadım bazen bana promosyon olarak geldiği için pek araştırmıyorum....

ok o zaman abi, ben yine gidip aynı çantadan alayım bir tane

bülent abicim , ben yorumumu ruslara yaptım abicim( videoya ) ,aman yanlış anlaşılmasın ,