KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
oyle valla kursat ama her yola cıkısta yada perıyodık olarak haftada bır kontrol et makınayı çunku bız agır offroad yapıyoruz arabada her an bırsey yerınden cıka bılır bır seyler olabılır nolmal ınsanlar gıbı kullanmıyoruzkı ben haftada 2 defa yagının suyunu altına gırerım ustune cıkıp kontrol ederım
ya bende hep bakardımda cem bu dal tellerit aktıkya, onları sökmedne kaput açılmıyordu, sökmeye üşendiğimden bakmadım bir süredir. Şimdi söktüm telleri takmıycam ona daha iyi bir yol bulana kadar. Normalde ben 2-3 günde bir yağına suyuna herşeyine bakarım.
günaydınlar.....
Geçmiş olsun Kürşad, iyiki fark ettiniz, kötü birşeylere yol açmadı.....Araziye girip çıkıyoruz diye bende bu konularda titizim, ayrıca hafta içi hanım kullanıyor diye de ayrı bir titizlik gösteriyorum, yürüyenlerinde....ama böyle ufak tefek şeyler gözden kaçabiliyor, klips falan olunca dikkat bile çekmez, gözden kaçar...
günaydın arkadaşlar.... yine benim dediğime geldiniz...takmış olduğunuz dal korumalıklarının orjinallerini bulmamız lazım onlar hem estetik hemde kullanışlı .....yoksa böyle dertler arada sırada da olsa yaşayacağız......
rus abi herifler ayık gezmiyordur ki ;D birde salaklar suyun geniş alanda aktığı derinliğin azaldığı yerden değilde suyun daralıp ne derin ve en debili aktığı yerden geçiyor ;D
doğrudur Cihan bu gidişle seyyar tamirhane acıcaz.... valla Kürşat çalıştığımız firmadan getirttim ama kaç para diye de sormadım bazen bana promosyon olarak geldiği için pek araştırmıyorum....
doğrudur Cihan bu gidişle seyyar tamirhane acıcaz.... valla Kürşat çalıştığımız firmadan getirttim ama kaç para diye de sormadım bazen bana promosyon olarak geldiği için pek araştırmıyorum....