mertozzy everything depended on me..!! Mesajlar 1,314 Tepkime Puanı 1 22 Nis 2010 #2,401 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri herşey bugün hazırlanıyor arkadaşlar... araç stickerlarımız, tshirtlermiz ;D ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri herşey bugün hazırlanıyor arkadaşlar... araç stickerlarımız, tshirtlermiz ;D ;D
olcaytogezer Zirve Mesajlar 1,947 Tepkime Puanı 0 Yer Afyon 22 Nis 2010 #2,402 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri günaydın.....en son ben kalmışım, millet muhabbete başlamış.... eeee.....artçıyız ne olsa..... ;D ;D Mert, öğlen mi geliyorsun buralara.. ???
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri günaydın.....en son ben kalmışım, millet muhabbete başlamış.... eeee.....artçıyız ne olsa..... ;D ;D Mert, öğlen mi geliyorsun buralara.. ???
aozturk Kamp III Mesajlar 893 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 22 Nis 2010 #2,403 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri olcaytogezer' Alıntı: günaydın.....en son ben kalmışım, millet muhabbete başlamış.... eeee.....artçıyız ne olsa..... ;D ;D Mert, öğlen mi geliyorsun buralara.. ??? Genişletmek için tıkla ... Olcayto sen bu suzicilere uymuyorsun değilmi gömme işinde filan ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri olcaytogezer' Alıntı: günaydın.....en son ben kalmışım, millet muhabbete başlamış.... eeee.....artçıyız ne olsa..... ;D ;D Mert, öğlen mi geliyorsun buralara.. ??? Genişletmek için tıkla ... Olcayto sen bu suzicilere uymuyorsun değilmi gömme işinde filan ;D
A acaglar Kamp II Mesajlar 244 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 22 Nis 2010 #2,404 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri aozturk' Alıntı: Olcayto sen bu suzicilere uymuyorsun değilmi gömme işinde filan ;D Genişletmek için tıkla ... olcay abi en sevdiğim suzici etliye sütlüye karışmıyor. büyük konuşmuyor ama heryerden pıtr pıtır geçiyor... ;D ;D ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri aozturk' Alıntı: Olcayto sen bu suzicilere uymuyorsun değilmi gömme işinde filan ;D Genişletmek için tıkla ... olcay abi en sevdiğim suzici etliye sütlüye karışmıyor. büyük konuşmuyor ama heryerden pıtr pıtır geçiyor... ;D ;D ;D
A acaglar Kamp II Mesajlar 244 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 22 Nis 2010 #2,405 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri yanlış anlaşılmasın cemle tolgayıda seviyorum nede olsa makara lazım bize ;D ;D ;D ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri yanlış anlaşılmasın cemle tolgayıda seviyorum nede olsa makara lazım bize ;D ;D ;D ;D
olcaytogezer Zirve Mesajlar 1,947 Tepkime Puanı 0 Yer Afyon 22 Nis 2010 #2,406 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri aozturk' Alıntı: Olcayto sen bu suzicilere uymuyorsun değilmi gömme işinde filan ;D Genişletmek için tıkla ... yok Ahmet bey ne işim olur gömme ile falan, ben yaşlı bir adamım..kendimi fazla yormam... olmadı, vururum...ama ortada bırakırım..görenlerde ibret alsın diye ;D ;D ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri aozturk' Alıntı: Olcayto sen bu suzicilere uymuyorsun değilmi gömme işinde filan ;D Genişletmek için tıkla ... yok Ahmet bey ne işim olur gömme ile falan, ben yaşlı bir adamım..kendimi fazla yormam... olmadı, vururum...ama ortada bırakırım..görenlerde ibret alsın diye ;D ;D ;D
olcaytogezer Zirve Mesajlar 1,947 Tepkime Puanı 0 Yer Afyon 22 Nis 2010 #2,407 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri acaglar' Alıntı: olcay abi en sevdiğim suzici etliye sütlüye karışmıyor. büyük konuşmuyor ama heryerden pıtr pıtır geçiyor... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... sağol Aytuğ, tabi bu yazılanlar hep takılma...hepimiz birbirimizi çok seviyoruz ona şüphe yok... ama ben yaptıklarımı gizli yapıyorum, herkes öğrenip kopya çekmesin diye...bende olanları bir bilsen.......
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri acaglar' Alıntı: olcay abi en sevdiğim suzici etliye sütlüye karışmıyor. büyük konuşmuyor ama heryerden pıtr pıtır geçiyor... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... sağol Aytuğ, tabi bu yazılanlar hep takılma...hepimiz birbirimizi çok seviyoruz ona şüphe yok... ama ben yaptıklarımı gizli yapıyorum, herkes öğrenip kopya çekmesin diye...bende olanları bir bilsen.......
aozturk Kamp III Mesajlar 893 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 22 Nis 2010 #2,408 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri acaglar' Alıntı: olcay abi en sevdiğim suzici etliye sütlüye karışmıyor. büyük konuşmuyor ama heryerden pıtr pıtır geçiyor... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Aytuğ seninle tanışmışız , sonra hatırladım Burak bahsedince...aracın tekrar hayırlı olsun..
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri acaglar' Alıntı: olcay abi en sevdiğim suzici etliye sütlüye karışmıyor. büyük konuşmuyor ama heryerden pıtr pıtır geçiyor... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Aytuğ seninle tanışmışız , sonra hatırladım Burak bahsedince...aracın tekrar hayırlı olsun..
aozturk Kamp III Mesajlar 893 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 22 Nis 2010 #2,409 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri olcaytogezer' Alıntı: yok Ahmet bey ne işim olur gömme ile falan, ben yaşlı bir adamım..kendimi fazla yormam... olmadı, vururum...ama ortada bırakırım..görenlerde ibret alsın diye ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... en iyisi de bu temiz ve sessiz..
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri olcaytogezer' Alıntı: yok Ahmet bey ne işim olur gömme ile falan, ben yaşlı bir adamım..kendimi fazla yormam... olmadı, vururum...ama ortada bırakırım..görenlerde ibret alsın diye ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... en iyisi de bu temiz ve sessiz..
A acaglar Kamp II Mesajlar 244 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 22 Nis 2010 #2,410 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri aozturk' Alıntı: Aytuğ seninle tanışmışız , sonra hatırladım Burak bahsedince...aracın tekrar hayırlı olsun.. Genişletmek için tıkla ... evet abı. bende buragı gorunce bı gezıde tanıdım ordan devam ettı muhabbet..
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri aozturk' Alıntı: Aytuğ seninle tanışmışız , sonra hatırladım Burak bahsedince...aracın tekrar hayırlı olsun.. Genişletmek için tıkla ... evet abı. bende buragı gorunce bı gezıde tanıdım ordan devam ettı muhabbet..
mertozzy everything depended on me..!! Mesajlar 1,314 Tepkime Puanı 1 22 Nis 2010 #2,411 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri olcayto, öğlen zor gelirim... dün dediğim gibi 2-3 gibi anca... yarın tatil ya... bütün müşteriler kudurdu.. ;D ;D ne zaman tatile gidecek olsam böyle oluyor zaten.. bir gün önce müşteriler saldırıyor ;D ;D
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri olcayto, öğlen zor gelirim... dün dediğim gibi 2-3 gibi anca... yarın tatil ya... bütün müşteriler kudurdu.. ;D ;D ne zaman tatile gidecek olsam böyle oluyor zaten.. bir gün önce müşteriler saldırıyor ;D ;D
mertozzy everything depended on me..!! Mesajlar 1,314 Tepkime Puanı 1 22 Nis 2010 #2,412 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri eveeeettt... araç stickerlarımı hazır arkadaşlar... ;D ;D birazdan tshirtlerde hazır olacak... sadece cemlerin kan grupları kaldı... onuda hallettim mi benlik bişi kalmıyooo
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri eveeeettt... araç stickerlarımı hazır arkadaşlar... ;D ;D birazdan tshirtlerde hazır olacak... sadece cemlerin kan grupları kaldı... onuda hallettim mi benlik bişi kalmıyooo
olcaytogezer Zirve Mesajlar 1,947 Tepkime Puanı 0 Yer Afyon 22 Nis 2010 #2,413 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri mertozzy' Alıntı: eveeeettt... araç stickerlarımı hazır arkadaşlar... ;D ;D birazdan tshirtlerde hazır olacak... sadece cemlerin kan grupları kaldı... onuda hallettim mi benlik bişi kalmıyooo Genişletmek için tıkla ... benim iki noktam eksik biliyorsun...onları da tamamlarsan sevinirim...
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri mertozzy' Alıntı: eveeeettt... araç stickerlarımı hazır arkadaşlar... ;D ;D birazdan tshirtlerde hazır olacak... sadece cemlerin kan grupları kaldı... onuda hallettim mi benlik bişi kalmıyooo Genişletmek için tıkla ... benim iki noktam eksik biliyorsun...onları da tamamlarsan sevinirim...
aozturk Kamp III Mesajlar 893 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 22 Nis 2010 #2,414 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri mertozzy' Alıntı: eveeeettt... araç stickerlarımı hazır arkadaşlar... ;D ;D birazdan tshirtlerde hazır olacak... sadece cemlerin kan grupları kaldı... onuda hallettim mi benlik bişi kalmıyooo Genişletmek için tıkla ... bende bayağı merak ettim ha....
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri mertozzy' Alıntı: eveeeettt... araç stickerlarımı hazır arkadaşlar... ;D ;D birazdan tshirtlerde hazır olacak... sadece cemlerin kan grupları kaldı... onuda hallettim mi benlik bişi kalmıyooo Genişletmek için tıkla ... bende bayağı merak ettim ha....
BOSCH Kamp II Mesajlar 258 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 22 Nis 2010 #2,415 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Mert şu chip işini ben merak ettim ya, sigarayı bırakmakta cidden etkilimi? Nedir ne değildir?
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri Mert şu chip işini ben merak ettim ya, sigarayı bırakmakta cidden etkilimi? Nedir ne değildir?
Kmtn hayatta; bir seçim, bir vazgeçiştir... Mesajlar 89 Tepkime Puanı 0 22 Nis 2010 #2,416 Ynt: Yiyenbilir Geyikleri tüm ekibe şimdiden, kazasız belasaız bol aksiyonlu, bol batmalı, bol çekmeli, bol fotoğraflı, bol videolu, güzel bir gezi diliyorum...
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri tüm ekibe şimdiden, kazasız belasaız bol aksiyonlu, bol batmalı, bol çekmeli, bol fotoğraflı, bol videolu, güzel bir gezi diliyorum...