olcaytogezer' Alıntı:günaydın.....en son ben kalmışım, millet muhabbete başlamış....
eeee.....artçıyız ne olsa..... ;D ;D
Mert, öğlen mi geliyorsun buralara.. ???
aozturk' Alıntı:Olcayto sen bu suzicilere uymuyorsun değilmi gömme işinde filan ;D
yok Ahmet bey ne işim olur gömme ile falan, ben yaşlı bir adamım..kendimi fazla yormam...aozturk' Alıntı:Olcayto sen bu suzicilere uymuyorsun değilmi gömme işinde filan ;D
sağol Aytuğ, tabi bu yazılanlar hep takılma...hepimiz birbirimizi çok seviyoruz ona şüphe yok...acaglar' Alıntı:olcay abi en sevdiğim suzicietliye sütlüye karışmıyor. büyük konuşmuyor ama heryerden pıtr pıtır geçiyor... ;D ;D ;D
acaglar' Alıntı:olcay abi en sevdiğim suzicietliye sütlüye karışmıyor. büyük konuşmuyor ama heryerden pıtr pıtır geçiyor... ;D ;D ;D
olcaytogezer' Alıntı:yok Ahmet bey ne işim olur gömme ile falan, ben yaşlı bir adamım..kendimi fazla yormam...
olmadı, vururum...ama ortada bırakırım..görenlerde ibret alsın diye ;D ;D ;D
aozturk' Alıntı:Aytuğ seninle tanışmışız , sonra hatırladım Burak bahsedince...aracın tekrar hayırlı olsun..![]()
benim iki noktam eksik biliyorsun...onları da tamamlarsan sevinirim...mertozzy' Alıntı:eveeeettt... araç stickerlarımı hazır arkadaşlar... ;D ;D
birazdan tshirtlerde hazır olacak...
sadece cemlerin kan grupları kaldı...
onuda hallettim mi benlik bişi kalmıyooo![]()
mertozzy' Alıntı:eveeeettt... araç stickerlarımı hazır arkadaşlar... ;D ;D
birazdan tshirtlerde hazır olacak...
sadece cemlerin kan grupları kaldı...
onuda hallettim mi benlik bişi kalmıyooo![]()